Novi broj magazina Esquire donosi neverovatnu ispovest Marka Jarića!

Marko Jarić, NBA zvezda i proslavljeni košarkaš, u neverovatnoj ispovesti za Esquire Srbija govori o tome kako se pomirio sa krajem profesionalne karijere, o životu posle slave i uspeha, braku sa Adrijanom Limom, ulozi oca, sopstvenim lošim stranama i navikama sa kojima se i dalje suočava.

Najseksepilnija žena na svetu 2013., Skarlet Johanson u ekskluzivnom intervjuu za Esquire otkriva šta je plaši kada je reč o narednoj fazi karijere i ponovo osvaja fascinantnim kadrovima u editorijalu rađenom specijalno za ovaj list.

Bojana Barović se, s druge strane, i dalje bori za svoj san, a fotografije urađene u rustičnom ambijentu predstavljaju model i TV lice u sasvim novom svetlu.

Esquire broj 3 obiluje snažnim pričama koje potvrđuju verovanje da to koliko će zvezde otvoreno govoriti u intervjuima zavisi isključivo od novinarskog umeća.

U ovom izdanju proučite kompletan vodič za relaksaciju, esencijalne komade muškog stila koji nikada ne izlaze iz mode, polemiku oko toga šta zaslužuje status srpskog brenda i analizu koja potvrđuje da se preko pop kulture može jasno uvideti da je savremeni svet postao carstvo anksioznosi.

Pogledajte još