PO ŽELJI POKOJNOG MUŽA: Dirljiva odluka Goge Sekulić

Pored toga što će se ta numera naći na novom Goginom albumu, pevačica je i posvetiti svom voljenom, a sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja.

„Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike,
a pesmu ‚Moj prvi greh‘ je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest“
, izjavila je Sekulićeva.

- Goga je svesna toga da mora da nastavi sa svojim obavezama, iako je zadesila velika tragedija. Ona muziku mnogo voli, a i to je njena profesija, tako da ne želi da je zapostavi. Uživa u pripremanju novog albuma i to joj odvlači pažnju od razmišljanja o tragediji koja je zadesila. Dok je Igor bio živ, njih dvoje su zajedno išli kod saradnika i radili na novom albumu i tada su zajedno izabrali jednu numeru. Njemu se ta pesma izuzetno svidela i Goga je odlučila da je definitivno snimi, a biće posvećena upravo njemu. Pesma se zove „Moj prvi greh“ i Igor ju je izabrao baš u trenutku kada je saznao za bolest - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

- Album je trebalo da objavim u maju ove godine, ali je zbog svadbe sve odloženo za septembar. Ali, niko se nije nadao tragediji, tako da je i to pomereno. Igor je išao sa mnom kao podrška kod saradnika, iako nije slušao tu vrstu muzike, a pesmu „Moj prvi greh“ je izabrao u trenutku kada je saznao za bolest. Želim da je uvrstim na album jer se njemu dopala. Inače, novi album će mi raditi Damir Handanović, Marina Tucaković, Kobac, kao i Miloš i Filip, koji su radili Severinin poslednji album - izjavila je Goga za „Alo!“.

Podsećanja radi, suprug Goge Sekulić preminuo je 14. jula nakon kratke i teške borbe sa rakom pankreasa. Nekoliko dana nakon njihovog venčanja, Igor je saznao za svoju bolest, a lečenje je započeto odmah. Ipak, Ramović nije uspeo da se izbori sa bolešću, a vidno potresena Goga je tada izjavila kako je bila uz njega dok je umirao.

Alo

Pogledajte još