6 seksualnih poza o kojima mašta svaki muškarac

1. Propeti tigar
Muškarci vole sirovu prirodu seksualnosti s leđa. Spustite se na sve četiri i postavite na sam rub kreveta, dok on stoji iza vas (nogama u ravni s bokovima). Držite svoja kolena blizu jedno drugom , dok on dotiče svojim nogama vaše. Pokušajte da stisnete mišiće jer će to dati par centimetara imaginarine dužine njegovom penisu.

2. Luda vožnja za njega

Dok leži na leđima, zajašite ga, okrenuti leđima njegovom licu. Sedeći uspravno, držite ruke na njegovim bokovima i lagano se njišite nekoliko minuta. Nakon što ste zadovoljni s uglom, ubrzajte i prepustite se uživanju. U ovom položaju možete potpuno da kontrolišete dubinu penetracije.

3. Vatreni pogled
Odaberite stabilnu, ravnu površinu (poput stola) u ravni njegovih bokova, i se popnite na nju. Dok stoji ispred vas, lagano se ispružite na leđa kako bi on imao svoj šou. Podignite se na laktove i podignite noge tako da vas može držati za gležnjeve. U ovoj pozi, može vam gledati lice, grudi, trbuh i genitalije. Kad uđe, legnite do kraja i dodirujte svoje telo. To će ga izludeti.

4. Dodirni me i pusti
Zavalite se u kadu i legnite na leđa. Podignite ruke tako da vam dlanovi dotiču površinu i glava bude nekoliko centimetara iznad površine. Nakon što uđe u vas u misionarskom stilu, skupite noge i uživajte. Njegov će penis doticati vaše stidne usne, a skupljanjem bedara stimuliraće i vaš klitoris, dovodeći do snažnog orgazma.

5. Kosmički orgazam
Umesto da celim telom leži na krevetu, recite mu da spusti glavu i ramena na pod, a bokove i noge ostavi na madracu. U tako „visećem“ položaju legnite na njega. Pred sam vrhunac, snažno stisnite njegov perineum (mesto između testisa i anusa). Muškarci prolaze dve faze tokom svršavanja, orgazam i ejakulaciju. Pritiskom na perineum, odgađate potonje i produžujete sam osećaj orgazma.

6. Nemoj da prestaneš da se pomeraš
Nađite malu stolicu. Kad vaš partner sedne, obgrlite ga i stopalima dotaknite tlo, polako se spajajući. Kolena postavite u položaj od 90 stupnjeva. Prvo pustite samo da mali delić njegovog penisa uđe u vas, a zatim se spuštajte centimetar po centimetar. On rukama može doticati vaš klitoris, a kad je pred orgazmom, usporite pokrete i pustite da njegovi prsti rade za vas. Ovom tehnikom bitćete sihronizovani i oboje možete istovremeno da doživite orgazam.

Izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još