Kontroverze oko starateljstva nad Džeksonovom decom

LOS ANĐELES, 15. jula 2009. (Beta) - Majka dvoje starije dece Majkla Džeksona Debi Rou postigla je dogovor sa pevačevom porodicom da odustane od starateljstva nad decom u zamenu za četiri miliona dolara, objavio je Njujork post. Tu vest demantovao je advokat Debi Rou, koji je kazao da njegova klijentkinja zadržava roditeljska prava nad 12-godišnjim Prinsom Majklom i 11-godišnjom Paris.

"Gospođa Rou i Džeksonovi nisu postigli nikakav sporazum. Gospođa Rou nije, niti će se odreći svojih roditeljskih prava", kazao je advokar Erik Džordž. "Nikakav dogovor nije postignut o starateljstvu i pravima na posete. A gospođa Rou nije, niti će prihvatiti bilo kakvu dodatnu novčanu naknadu pored alimentacije o kojoj su se ona i Majkl dogovorili pre nekoliko godina", dodao je.

Džordž je zatražio "momentalno povlačenje" vesti Njujork posta, koji je, pozivajući se na anoniman izvor, objavio da je Debi Rou "ponovo prodala svoju decu" tako što je dobila "oko četiri miliona dolara od bivše svekrve" u zamenu za odricanje od roditeljskih prava. "Post stoji iza svoje priče", kazao je glavni urednik tog lista Kol Alan. Debi Rou planira da prisustvuje ročištu o privremenom starateljstvu nad dvoje dece zakazanom za 20. jul u Višem sudu u Los Anđelesu.

Pogledajte još