Ljubavni horoskop za 28. novembar

Ovan

Kondicija vam je dobra u ovom periodu, ali povedite malo više računa kada su socijalni kontakti u pitanju. Što se novca tiče, možete se nadati pozitivnim promenama i to jako brzo. Pojedini Ovnovi će opuštenost koju su imali polako pretvarati u ozbiljnu zabrinutost i to pre svega na emotivnom planu. Ne brinite, neke nesuglasice su kratkog daha. Slobodni će ove dane dočekati u jednom zanimljivom i intimnom društvu. Ovo je period kada su vam Strelci naklonjeni.

Bik

Na poslu će odnosi sa kolegama biti uglavnom korektni, ali ne i srdačni. Kada je ljubav u pitanju polako gubite interes za voljenu osobu i ovog puta nije do vas, već do partnera koji vas opterećuje svojim problemima koji i nisu ozbiljni problemi. Bikovi koji su u braku će uspeti u ovom razdoblju da učvrste svoju vezu. Sledi stabilnost u domu.

Blizanci

Imate dosta zavidljivaca za sve što postignete. Vi ste toga svesni, ali vas ponekada dirnu nečije reči, što će biti slučaj sada. Moguće su vam reumatske tegobe, ali sve je to prolazno. Bračnim Blizancima će prijati pažnja partnera sa kojim ostvaraju harmoniju i razumevanje. Velikoj većini ovog znaka, još su dani velikog pritiska na poslu, a samim tim i velika neizvesnot na polju finansija. Uspećete da se izvučete iz neugodne i nezavidne materijalne situacije.

Rak

Oprezni ste u ljubavi, a i predosećate burne događaje. Ljubavne događaje možete sami da korigujete, ali ne treba da se vodite strahom i nepoverenjem pre svega u život. Strastven susret sa jednom Devicom ili Jarcem. Jedna Riba vam je pomutila razum, ali vi ništa ne preduzimate. Stariji iz ovog znaka su i dalje posvećeni porodici, iako bi trebali da ugode sebi.

Lav

Budite oprezni što se vašeg zdravlja tiče, jer ovi dani su kritični u tom polju. Mogući su problemi disajnih organa, a izražena je i nervoza. Vodite računa i o ishrani. Poslovni tempo se ustaljuje i to vam prija. Emotivno se sklanjajte od svih vrsta sukoba, jer bez obzira na kvalitetne argumente, uglavnom iz verbalih sukoba izlazite povređeni. Jedan Blizanac će se zainteresovati za vas, ali ovo ne može biti sigurna i stabilna priča, a vi sada samo to želite.

Devica

Ograničeni kontakti sa bližom okolinom. Sukob sa partnerom je u suštini smešan. Oboje ste naleteli jendo na dugo u trenutku velike nevoze. Kada je posao u pitanju moguća je smanjena koncentracija , kao i oštriji sukobi sa saradnicima ili podređenima. Postoji realna šansa da popravite prihode i to ubrzo. Ne posustajte od tempa koji ste sebi nametnuli na poslu i rezultati neće izostati.

Vaga

Neka zakasnela potraživanja će biti naplaćena, a vi više nego srećni. Partneru je drago da ste svojom upornošću sredili neke odnose u familiji i da su neke nesuglasice ostale prošlost. Na poslovnom planu se nalazite na „klizavom“ terenu, ali ne zadugo. Savet koji dolazi neočekivano je pravi. Shvatićete da se vaši suigrači ne razlikuju od vaših protivnika. Vaša bolja polovina ima prijatno iznenađenje za vas.

Škorpija

Svesni da je osoba sa kojom ste sada zamenjljiva. Znate joj slabe tačke, ali ne želite da se njima poslužite da biste priveli kraju jednu priču koja je u startu obećavala mnogo. Što se finansija tiče, situacija se poboljšava i to vas čini mirnijim i srećnim. Slobodne Škorpije u ljubavi mogu očekivati neozbiljne veze i kontakte. Vi kao da ne želite da približite nikome. Distanca u intimnim odnosima vam je sada najugodnija.

Strelac

Finansijska situacija vas dosta iritira, ali ste svesni da je samo strpljenje potrebno. Dodatne obaveze vas umaraju, ali vi ne želite da se požalite. Neophodan vam je i fizički i psihički odmor, tako da ispalnirajte u dogledno vreme neki vid relaksacije. Zbog briga na drugim poljima, pomalo ste ogrubeli što se ljubavi tiče ili bar tako partner misli. Odstojanje koje držite sa voljenom osobom može biti uzrok problema.

Jarac

Situacija nije lagana na poslu, ali ste vi nervoznije nego što je to potrebno. Prijatelji su vas stavili u nezavidnu situacijom sa jednom osobom suprotnog pola, a vi ne znate šta da mislite i koje zaključke da donesete. Imaćete priliku da uđete u jednu vezu sa stabilnom osobom. U okviru tog odnosa emocije će postojati izraženije i jake. Pojedini od vas će potiskivati svoje potrebe i želje.

Vodolija

Izazovi na mnogim poljima su ispred vas, što može da utiče na vaše psihofiziko zdravlje. Finansijska situacija se poboljšava, ali je nezadovoljstvo još uvek prisutno. Romantični odnos vam donosi samopouzdanje. Bračni iz ovog znaka će se bez obzira na odnose u braku osećati samim i usamljenim. Ćutanjem samo povređujete partnera.

Ribe

Pojedinim Ribama zdravlje može biti ugroženo u ovom periodu, što će kod njih stvoriti određenu tenziju. Posledice stresa su nastupile pa se i na fizičkom nivou osećate slabo. Ljubav vam ne nudi iznenađenja, već „već viđeno“ vas dodatno irtira. Krajnje je vreme da se razbude strasti, ali vi nemate predmet želje, čak ni venčane Ribe. Partner i vi se ponašate kao da ste dugogodišnji prijatelji, ali izgleda da je ovo stanje potrebno da bi se došlo do zaključka o imanju ili nemanju emocija.

Izvor:mojastrolog

Pogledajte još