PRE ULASKA: Miki otkrio koliko je novca dobio od Farme!

"Želim da pobegnem iz cele ove medijske džungle. Čeka me tužba Prve televizije, a nadam se da me neće tužiti i Pink. Da se razumemo, u Farmu sam došao zbog love. Pre početka rijalitija dobio sam 10.000 evra. Nisam lud da ne pristanem na to. Sumnjam da ću dobiti novac za ostatak učešća jer sam pobegao sa imanja. Nisam više mogao da izdržim taj pritisak", rekao je Miki.

Podsetimo, pre početka Farme pčelar iz Kupinova bio je angažovan na televiziji Prva, gde je bio jedan od voditelja emisije "Moja velika svadba". Nenajavljenim napuštanjem emisije je prekršio ugovor, zbog čega će morati na sud. To je učinio jer su mu iz produkcije Farme ponudili pozamašan depozit kako bi ušao u rijaliti, a uz to je dogovoreno da kao i ostali učesnici dobija nedeljne honorare. Međutim, on je svojevoljno napustio imanje, zbog čega je ostao bez novca za učešće, a postoji verovatnoća da će ga produkcija i tužiti.

Dok je još boravio na imanju u Lisovićima Zorica Marković je otkrila da je on unapred uzeo pare i da se zato bahato ponašao prema ostalim učesnicima rijalitija.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.