EGIPĆANI NAJURILI BIJONSE: Proterana sa Piramida

Muzička zvezda Bijonse Nouls (32) uzvratila je na optužbe da je obična glupača i da je najurena sa Piramida zbog nedoličnog ponašanja, tokom boravka u Egiptu, 2009. godine. Nju je, navodno, tokom izleta do Piramida, iz grupe turista izbacio, ozloglašeni arheolog, poznat i kao egipatski “Indijana Džons”.

Bivši egipatski ministar, čiji je resor brinuo o umetninama, izjavio je za list Indipendnt:
- Sa većinom turista koje sam vodio u obilazak sam se sprijateljio jer su to uglavnom fini ljudi. Ali, ova dama...Kaže da će da dođe na vreme, kada svi, a onda se pojavi sa zakašnjenjem i pri tom joj nije padalo na pamet ni da se izvini.

- Na turističke izlete uvek je išao fotograf, a ona je takođe imala svog fotografa kao i telohranitelja. Kada bi moj fotograf počeo da slika, njen telohranitelj bi skočio i sprečio ga u tome. E, tu sam stvarno poludeo, izbacio sam ih oboje iz grupe i rekao kako je Bijons obična glupača - priča revoltirani areholog.

Međutim, pevačicin PR tvrdi, za kanal “E!” da je ova priča potpuno izmišljena:
- Ništa se od navedenog nije desilo. Bijons je poslednji put bila u Egiptu, na turneji, 2009. godine. Ovo je još jedna u moru laži izrečenih o njoj.

Izvor: Blic

Pogledajte još