Žene lažu: Ipak ne vole seks za jedno veče

Jedno novo američko istraživanje pokrenuto je kako bi otkrilo koliko su žene zadovoljne uobičajenim seks šemama, a koliko samo pokušavaju da se uklope u trend.

Mnoge žene se upuštaju u seks na jendo veče samo ukoliko su popile alkohol

Članci koji su nedavno objavljeni u dva američka časopisa, otkrivaju da većina žena izjavljuje da je zadovoljna što može da ima neobavezni seks i što može da uživa u njemu.

Sa druge strane, mnoge od njih su izjavile da moraju da piju alkohol kako bi se potpuno opustile. Jedna od žena je izjavila da često ima samo oralni seks, jer je brži, „pošto se otrezni dok dođu do njegovog stana i samo želi što pre da izađe odatle“.

Ovo istraživanje obuhvatilo je 600 studentkinja koledža i otkrilo je da su žene imale duplo više orgazama dok su bile u ozbiljnoj vezi nego u šemama.

Neke devojke su priznale da su se pojavlivale na žurkama obučene kao porno zvezde, a druge su rekle da su se ljubile sa drugaricama ne da bi zadovoljile jedna drugu, već da bi bile seksi momcima.

Ipak, ova studija je došla do zaključka da je u poslednjih godinu dana samo trećina studenata imala više od jednog partnera – a tako je bilo i 1988. i 1996. i 2002. i 2010. godine. To govori da seks za jedno veče nije zamenio ozbiljne veze, kako danas mnogi misle.

Izvor: Blic Žena

Pogledajte još