Vlada Stanojević uzeo automobil na prevaru: Ostao dužan 20.000 evra!

- Vozilo je uzeto po ugovoru od 2. 11. 2010. godine u Beogradu i trebalo je da bude vraćeno do 2. 12. 2012. godine, uz mesečnu nadoknadu od 750 evra za svaki mesec - stoji u prijavi koja je podneta protiv Stanojevića.
Vlasnik Ljubomir Živković tvrdi da Vlada sve to vreme nije plaćao ni rentu, niti se više ikad pojavio u njegovoj firmi.

- Podneo sam krivičnu prijavu protiv njega, pošto sam prethodno sve pokušao, ali nije vredelo. Od 2. novembra 2010, kad je Stanojević preuzeo vozilo, trebalo je mesečno da plaća 750 evra, ali je on to izbegavao dve godine. Više puta smo kontaktirali s njim telefonom i opominjali ga, a on je obećavao da će izmiriti dugovanja. Išao sam mu čak i na vrata, ali su mi tamo rekli da on više nije na toj adresi. Tako da nisam uspeo da uđem u trag ni njemu ni kolima - priča za Kurir vlasnik agencije.

Kad je shvatio da neće uspeti sam da reši problem, obratio se sudu.
- Presavio sam tabak i rešio da ga krivično gonim za krađu i utaju automobila. Duguje više od 20.000 evra, a za ovo delo može da dobije i do osam godina zatvora, jer to što je uradio nije nimalo naivno - zaključuje Živković.

S obzirom na to da je automobil u trenutku izdavanja vredeo oko 5.500 evra, a renta bez kamate za dve godine se nagomilala do iznosa od 18.000 evra, voditelj u tom slučaju u startu duguje 23.500 evra.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.