Ana Ivanović otkrila čime hoće da se bavi posle tenisa

Ana Ivanović gostovaće sledeće nedelje u Kolumbiji gde će odigrati egzibicioni meč sa Marijom Šarapovom, a tom prilikom dala je intervju lokalnim medijima.

U intervjuu je opušteno ćaskala o svom privatnom životu i planovima, pa je tako otkrila da nikada ne bi mogla da bude pevačica, jer ne ume da peva, ali da bi se rado oprobala kao glumica, prenose "Novosti".

- Kada je reč o filmu, ko zna šta će se desiti kada budem završila karijeru. Imala sam tu čast da su mi više puta nudili neke male uloge u proteklom periodu, ali fokus mi je na tenisu i planovi nisu odgovarali mom rasporedu. Morala sam da kažem "ne" - izjavila je Ivanovićeva.

Ana je rekla da ne spada u onu grupu teniserki koje slobodno vreme na takmičenjima koriste za "špartanje po gradskim ulicama i buticima".

- Svako želi da ostvari maksimum na turnirima. Zato je važno da sačuvate energiju i opuštate se. Između mečeva, tako, se odmaram i oporavljam od napora, kako bih u što boljem stanju dočekala naredni duel. Nekada je to teško, jer vas grad mami da se prošetate, ali je najbolje da ostanete u hotelu, čitate knjigu ili gledate film. Obilazak vas čeka kada se završi takmičenje - rekla je lepa teniserka.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.