Nelson: Pokazali smo da smo dobra ekipa

"Mnogo smo uložili u ovu veoma važnu utakmicu. Teško je, bili smo veoma blizu... Svaka utakmica gradi karakter i mi smo pokazali da smo dobar tim. Sada moramo što pre da zaboravimo ovo", rekao je Nelson novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Zvezda je kao domaćin izgubila od Makabija sa 78:76 u sedmom kolu Grupe D Evrolige i sada ima skor od dve pobede i pet poraza. Crveno-beli su gubili 18 poena razlike, ali su imali priliku da odu u produžetak, međutim Nelson nije realizovao poslednji napad.

"Ja sam uzeo prazan prostor, usporio sam da vidim da li je Blejk Šilb slobodan, on je bio udvojen i preuzeo sam odgovornost. Izgubio sam balans, a imali smo sve u svojim rukama", objasnio je Nelson.

Kapiten ekipe Marko Simonović kazao je da je ključ poraza bila treća deonica.

"Opet nismo imali sreće, ne znam dokle će više biti ovako... Bili smo stegnuti u trećoj četvrtini, ali ovakav scenario jača ekipu, ne sumnjam da će nam se vratiti negde",
kazao je Simonović.

Centar Zvezde Boban Marjanović naveo je da niko nije kriv za poraz i da je njegovoj ekipi ponovo nedostajala sreća.

"Iz ovoga moramo da naučimo, vratiće nam se za ovaj poraz kad tad. Stigli smo 18 poena zaostatka, mislim da niko nije verovao da to možemo i ako budemo protiv Panatinaikosa igrali kao u poslednjoj četvrtini neće biti problema", rekao je Marjanović.

Branko Lazić
je kazao da veruje u plasman u Top 16 fazu Evrolige.

"Dozvolili smo da naprave veliku razliku i posle nije bilo dovoljno za preokret. Imamo još tri utakmice do kraja, sve je moguće", istakao je Lazić.

Crveno-beli će u narednom kolu gostovati Panatinaikosu sledećeg petka.

Beta

Pogledajte još