Azdejković: Marija Šerifović nije lezbijka!

Premijera dokumentarca "Ispovest" u kojem marija Šerifović između ostalog, otkriva svojeseksualne sklonosti ka ženama izazvalajeburne reakcije kako publike u Sava centru, tako i onih koji njenu šokantnu priču nisu ni pogledali.

Pevačica se u filmu nije slučajno osvrnula na činjenicu da je "srbiju mnogo teško voleti" jer je pored ohrabrujuće podrške mnogo onih koji je "pljuju".

Društvene mreže vrve od prepucavanja, a među onima koji su iznosili mišljenje na temu rušenja ovakvih tabua bilo je i uvređenih.

- Mi smo joj pre nekoliko godina dali uverenje da je heteroseksualka. Zapitao sam se da li nas je ona svih ovih godina lagala i ispostavilo se da jeste. Još nismo odlučili da li ćemo ga povuči i pocepati. ostali smo i bez odgovora šta su sve marijini momci radili s njom - kaže predrag azdejković, lgbt aktivista i urednik magazina "optimist".

On je nakon projekcije dokumentarca na Fejsbuku postavio Marijin intervju iz 2009. godine u kome ona tvrdi da voli muškarce.

Marija ni u jednom trenutku nije rekla da je lezbijka.

- Super je što neke stvari čitamo između redova, ali iz filma je izostao veliki izlazak iz ormana - razočaran je Azdejković.

Gej aktivista je naglasio da ljudi nisu oduševljeni dokumentarcem, jer je sve drugo o čemu je pevačica govorila ostavilo jači utisak od njenog priznanja da voli žene. Ipak mu je žao što se Marija pakuje i odlazi iz zemlje jer bi bilo lepo da ostane u Srbiji.

Izvor: Alo

Pogledajte još