ŽIVOT PIŠE DRAME: Ovi glumci su postali ubice u stvarnom životu! (FOTO)

Naći se u ulozi osobe koja je nekom oduzela život verovatno je težak glumački zadatak. Kada vas takva uloga dočeka i u realnosti, možemo samo da pretpostavimo koliko je teško izboriti se sa time. U to su se uverili sledeći glumci koji su izazvali ubistva.

Metju Broderik

Metju Borderik je 1987. boraveći u Irskoj sa tadašnjom devojkom Dženifer Grej izazvao tešku saobraćajnu nesreću. Iznajmljenim "BMW" udario je u direktno u Volvo i izazvao smrt njegovih putnika, majke i ćerke.

Glumac je tvrdio da pati od delimične amnezije. Priznao je krivicu, ali je umesto kazne od pet godina zatvora, optužen samo za neopreznu vožnju i minimalnu novčanu nadoknadu.

Ejmi Lokan Bovenizer

Glumica iz serije "Melrose Place" Ejmi Lokan Bovenizer februara ove godine osuđena je na trogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva iz nehata. Ona je 2010. u automobilskoj nesreći usmrtila šezdesetogodišnju Helenu Simen. U trenutku nesreće glumica je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je to dozvoljeno.

Na dan izricanja predude Ejmi je u suzama napustila sudnicu, a porodica nastradale Helen Simen bila je razočarana odlukom suda. Očekivala je maksimalnu kaznu od 10 godina zatvora.

Čarls S. Daton

Glumac Čarls S. Daton kao tinejdžer tokom jedne tuče ubio je čoveka. Sedam godina je proveo u zatvoru zbog ovog zločina, a zatim još tri zbog posedovanja oružja. U sličnoj situaciji se našao i na filmskom paltnu, u filmu "Alien 3" glumio je predvodnika zatvorske pobune. Devedesetih je bio zvezda Foksovog sitkoma "Rok".

Lilo Brankato Džunior

Zvezda serije "Sopranovi" Lilo Brankato Džunior 2008. godine izvršio je pljačku i ubio policajca van dužnosti u Njujorku. Osuđen je na desetogodišnju zatvorsku kaznu.

(old_image)

Slika: Djamilla Rosa Cochran/WireImage

Rebeka Gejhart

Glumica filma "Vrisak 2" i supruga Erika Dejna, Rebeka Gejhart 2001. godine u Los Anđelesu pregazila je i usmrtila automobilom devetogodišnjeg dečaka . Zbog nagodbe sa roditeljima deteta izbegla je zatvorsku kaznu.

- To je nešto što je sa mnom svakog dana i što će me pratiti čitavog života - izjavila je glumica 2005. za časopis "Pipl".

Izvor: zena.blic.rs

Pogledajte još