Poslovni horoskop za 29. novembar

OVAN
U vama je mnoštvo ideja, no potreban vam je neko ko će vam pomoći da ih realizujete. Danas očekujte neobične međuljudske odnose, zbog kojih to neće biti naročito jednostavno. Jedan poziv će popraviti vaše finansijske prilike, a do tad budite skromni i racionalni.

BIK
Obim posla koji imate da obavite danas bi vrlo lako od sitnice mogao da postane ogroman teret. Ako budete išli samo napred putem koji ste krenuli, sve će biti uredu. Međutim, ako budete gledali šire, doći ćete u situaciju da se zakačite za neke, ne tako važne stvari i da na taj način se zatrpate sa gomilom posla.

BLIZANCI
Potrudite se da proširite svoje horizonte danas. Prisusvujte seminaru ili predavanju koji će upotpuniti vaše znanje i pomoći vam da napredujete u karijeri. Intelektualno ćete biti veoma moćni i napraviti neke inovacije koje ćete moći da iskoristite i vi i vaša okolina.

RAK
Logika vam baš i neće ići od ruke danas, a i komunikacija će imati smetnje. Najbolje bi bilo da ništa veliko ne započinjete, već da se posvetite sebi i poboljšanju svog psihočkog stanja. Pokušajte da se opustite.

LAV
Danas ne bi bilo loše da se posvetite volonterskom radu, ma koliko to delovalo naporno i preokupirajuće za vas. Na taj način zadovoljićete lične potrebe, a i postoji mogućnost da sretnete nekoga ko će taj vaš volonterski rad unovčiti.

DEVICA

Neki unutrašnji glas vam poručuje da budete oprezni danas. Poslušajte ga, jer vi imate jaku intuiciju koja retko kad greši i koja vam pomaže da donesete dobre poslovne odluke. Oslonite se na svoje šesto čulo i neka vam ono pomogne da vidite kome ćete verovati, a kome ne.

VAGA
Danas će neko na poslu samo pričati a malo delovati, što će vam posebno ići na živce. Pokušajte da ostanete skoncentrisani na svoje obaveze i ne dozvolite da vam ta vrsta nervoze utiče na rad.

ŠKORPIJA
Ljudima oko vas počeće da smeta vaš arogantni stav i dugačak jezik. Danas, viša sila, kao što su vremenste nepogode ili hir pretpostavljenih, mogao bi da vam upropasti ciljeve i planove koje ste ranije napravili. Zato je važno da budete u dobrim odnosima sa kolegama.

STRELAC
Komunikacija neće biti na zavidnom nivou danas, ali nećete vi biti krivi za to, već vaša okolina. Ne dozvolite da vas poraze svojim negativnim stavom! Porazite vi njih tako što ćete raditi najbolje što možete i pokazati rezultate.

JARAC
Dan vam donosi gomilu posla i obaveza, pa ćete osećati kao da će vam pući mozak. Pokušajte da sagledate pozitivnu stranu toga i da shvatite da samo uporan i vredan rad donosi uspeh. Ipak vi blistate.

VODOLIJA
Danas ćete biti pretrpani novim idejama i njihovim puštanjem u delo. Samo proverite da li je to što prezentujete dovoljno jasno i interesantno okolini, kako ne biste zaradili epitet čudaka. Dan je takođe povoljan dan za kupovinu nove poslovne opreme.

RIBE
Vaša uobičajena praktičnost, hitrina i samostalnost će vam nedostajati u akciji danas, ali to ne mora biti loše. Sve ključne i važne stvari koje nisu od posebnog značaja ostavite po strani i posvetite se kreativnom delu posla.

Izvor: Horoskopius.com

Pogledajte još