Manda ogovara na Anine optužbe: Dok je davala izjavu, dekoncentrisali su je beli miševi

Udarila glavom u ormar

Kako se sumnja, njih dve su u avgustu fizički napale pevačicu u njenoj sobi u hotelu „Maestral“ u Pržnu. Ana je duže od sata pred nadležnim organom opisivala događaj. Ona je navela da su je Popovićke gurnule vratima, pri čemu je udarila glavom u ormar. Kao dokaz da je fizički napadnuta dostavila je lekarski nalaz, kao i dopis hotela „Maestral“, koji je potvrdio njene optužbe.

- Manda i Žaklina su upale u moju sobu, bacile me na pod i krenule da me dave i čupaju. Pretile su da će me ošišati ako ne kažem zašto sam došla u Crnu Goru i šta tražim tamo. Nakon toga u sobu je, po pozivu, ušao momak iz obezbeđenja hotela, koji ih je sklonio od mene i koji me je ubeđivao da ne zovem policiju. Ipak sam pozvala policajce, s kojima sam otišla u Urgentni centar - iznela je Ana detalje.

Na pitanje sudije da li se nakon tog događaja plaši za svoju bezbednost, Ana je rekla:
- Sve ovo što se dogodilo ostavilo je posledice na mene i naravno da se plašim za svoju bezbednost - rekla je Ana i dodala da su i njene drugarice dobijale preteće poruke:
- Ako Ana Nikolić sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se ovuda vući.

Manda uzvraća

Nakon Aninog saslušanja u Palati pravde, Manda Popović se oglasila preko Fejsbuka.
- Utisak dana: poguban uticaj kombinacije sedativa i alkohola - glava natiče, mozak se smanjuje, haluciniranje uzima maha... Dok je davala izjavu, dekoncentrisali je beli miševi. PijANA se fino obukla, da sudu odmah bude jasno da su joj pare neophodne da remontuje dekolte. Neko da objasni advokatovoj ženi da pijANA plaća u naturi...

Opet se malo zanela, da ne kažem zateturala. Da li u nedostatku omiljene joj žestine, antidepresiva ili finansijski stabilnog (i zauzetog) muškarca koji bi joj omogućio lagodan život o kojem toliko mašta, nije mi poznato - napisala je Popovićeva u svom statusu.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.