Superbebe i njihove neverovatne priče

Ali ovakvi slučajevi se ipak dešavaju, a ovo su neki od njih…

5. Beba koja je preživela pad sa 6. sprata

(old_image)

Francuski mediji opisali su ovaj slučaj kao “čudo” kada je 18-mesečna beba pala kroz prozor stana na 6. spratu i završila potpuno nepovređena.

Dečak se igrao pored prozora kada je iznenada pao kroz isti, dočekao se na tendu kafića koji se nalazio ispod – a da bi stvar bila još čudnija – pre nego što je pao na tlo pao je u naručje doktora koji je upravo prolazio ispred kafića.

4. Beba koja je preživela metak u grudima

(old_image)

Prema navodima lokalnih zvaničnika iz Argentine, jedan par počinio je samoubistvo i ubistvo nakon što se među njima proširila panika vezana za globalno otopljavanje. Incident se desio u skromnom stanu u gradu Goja u severoistočnoj pokrajini Korientes, gde su Francisko Lotero (56) i Mirjam Coleti (22) živeli sa svoje dvoje male dece.

Kada je policija nakon 3 dana provalila u stan, nakon što su komšije prijavile čudan ‘smrad’ koji dolazi iz njega, zatekla je 3 beživotna tela – i jednu sedmomesečnu bebu koja je i dalje bila živa uprkos tome što bila prekrivena krvlju sa ranom od metka u grudima. Beba je odmah odvedena u bolnicu gdje se njeno stanje, prema tvrdnjama doktora, značajno i čudesno popravljalo iz sata u sat.

3. Beba koja je preživela terensko vozilo koje se zabilo u kuću

(old_image)

Nakon što je udario u znak na putu, vozač jednog terenskog vozila izgubio je kontrolu nad automobilom koji je skrenuo sa puta i zabio se u obližnju kuću u Kentakiju, SAD.

Da bi stvar bila gora, terenac se zabio, odnosno prošao kroz zid sobe u kojoj je spavalo troje dece, među kojima je bila i 10-mesečna beba. Na svu sreću niko nije bilo povređenih, a beba je pronađena nepovređena u svom ljubičastom ćebencetu ispod terenca koji ju je ‘vukao’ 3 metra – i to kroz zidove i vrata.

2. Beba koja je preživela nakon što ju je ‘pokupio’ voz

(old_image)

Nakon što je jedna majka ispustila kolica u kojima se nalazila šestomesečna beba, ona su se otkotrljala do pruge gde ih je jednostavno ‘pokupio’ voz.

Ovaj slučaj se desio u Melburnu, Australija, a čak je zabeležen i kamerama. Voz je vukao bebu u kolicima celih 30 metara pre nego je uspeo da se zaustavi, a naravno, ova neverovatno izdržljiva beba nije imala ni ogrebotine.

1. Beba koja je preživela tornado

(old_image)

14-mesečni dečak je preživeo, i to bez i jedne ozbiljne povrede, iznenadni tornado koji je zadesio Millington Township, Mičigen.

Tornado je uništio kuću (“iščupao je iz temelja”, prema navodima policije), a dečaka koji je spavao u svom krevecu podigao u vazduh i bacio 12 metara dalje od kuće. Pre nego što su vatrogasci stigli, jedan komšija je začuo tiho plakanje ispod ruševina te izvukao nepovređenog dečaka koji se nalazio ispod prevrnutog kreveca.

Izvor: Pixelizam

Pogledajte još