SEVERINA PORUČUJE: Budete li ćutali sutra će doći po vas!

Sinoć su na prepunom trgu nastupili Stillness, Kawasaki 3p, TBF, Let3, a tamo je bila i Severina, kako bi podržala sve ljude koji razmišljaju kao i ona.

Nije pevala, ali je pozvala građane da glasaju protiv.

- Došla sam ovde jer se pre nekoliko meseci pojavila jedna gospođa za koju niko pre nije ni znao u Hrvatskoj. Htela bi govoriti o ljubavi, o tome što je Isus propovedao... U ovim teškim ekonomskim vremenima, ljudima ostaje samo vera u ljubav i njihova deca. Na to su ih uspeli dobiti, na najtanje emocije", rekla je Severina za RTL.

- Gospođa o kojoj sam pričala na početku je dobila zemlju od Crkve i to može ostaviti svojoj deci u naseđe, ali vašoj deci Crkva neće dati ništa u nasleđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasleđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je Severina.

- Ima jedna divna pesma od čoveka koji je bio u koncentracionom logoru koja kaže 'prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov'. Ako budete ćutali sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid, zato što imate siromašno dete pa će ga izbaciti iz škole jer nije bogato. Sutra će doći po vas - danas homoseksualci, sutra vi, izjavila je za kraj splitska pevačica.

Jutarnji.hr

Pogledajte još