Stojanović: Oprezno protiv OFK Beograda

"Ako želimo da razmišljamo o vodećim pozicijama na tabeli onda moramo da pobeđujemo. Imamo nezgodno gostovanje kod mlade, perspektivne i poletne ekipe OFK i moramo da budemo maksimalno oprezni i odigramo najbolje što znamo", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 13 sati na Omladinskom stadionu igraju protiv OFK Beograda, utakmicu 14. kola Super lige Srbije.

Stojanović je rekao da je čuo da je na stadionu na Karaburmi loš teren i kada nema snega.

"Ne znam kakav je teren bio prošlih godina, ali sam čuo da nije u najboljem stanju i kada nema snega. Ali, svi imaju slične uslove, to su uslovi u kojima se igra fudbal i moramo da znamo da regujemo", rekao je on.

Stojanović neće moći da računa na od ranije povređene Aleksandra Kovačevića i Novaka Martinovića, kao i na Marka Vešovića i Filipa Mladenovića, koji su tražili raskid ugovora.

Trener crveno-belih naveo je da je njihovo neigranje stav kluba i da očekuje da igrači svoje probleme rešavaju na kraju jesenjeg dela sezone.

"Svako na svoj problem reaguje drugačije i svoja muka mu je najteža. Znam da će igrači biti koncentrisani kao i do sada i očekujem da takvi budu ovih preostalih desetak dana i posle će svako da rešava svoje probleme", rekao je Stojanović.

Zvezda je druga na tabeli Super lige sa bodom manje od Partizana, a uprava Zvezde je reagovala zbog suđenja na utakmici "večitog" rivala na utakmici protiv Voždovca, prošlog vikenda. Stojanović je rekao da ne želi da troši energiju na te stvari.

"Imam hiljadu svojih problema vezanih za teren i ako se budem bavio drugim stvarima izgubiću crvenu nit, što nije dobro", istakao je Stojanović.

OFK sa klupe predvodi bivši fudbaler Zvezde Zlatko Krmpotić, a crveno-beli su ove sezone gubili od ekipa čiji su treneri bili njeni nekadašnji igrači - Nenad Lalatović u Voždovcu i Vladan Milojević u Čukaričkom.

"Normalno je da svako ko je na drugoj strani želi pobedu i ne mogu da se bavim svim tim stvarima, uvek nešto postoji... Naš posao je sasvim jasan",
rekao je Stojanović.

Beta

Pogledajte još