Prvi sastanak? Ovo su pitanja koja će ga naterati da te pozove i na drugi

Koje su tvoje strasti?

Ne moraš tako pitanje formulisati, ali shvataš o čemu je reč. Čak i ako kaže da nema nekih posebnih strasti, pitaj ga čime se bavio u detinjstvu. Muškarci obožavaju da se hvale vlastitim talentima, a ovo ti pitanje daje priliku i da dobiješ uvid u to kakva je osoba.

Po čemu bi voleo da te ljudi pamte?

Pitanje koje će mu sigurno staviti osmeh na lice, jer ga tera da razmišlja o svojim dobrim kvalitetama. Počeće da nabraja pozitivne stvari koje trenutno radi ili koje je pre radio, a ti ćeš samo morati da upijaš ono što govori. Na kraju odgovora ćeš znati kakve ima želje i koji su mu snovi, a on će se osećati dobro jer je pričao o sebi.

Šta najviše voliš na ženi?

Od ovog bi se pitanja mogao malo zacrveneti, pa ga čuvaj za trenutak kada ste već dovoljno opušteni. Ako se opire, preuzmi inicijativu i prva reci šta se tebi sviđa na muškarcima. Pronađi nešto što ti se sviđa na njemu, i vrlo brzo ćete uploviti u jako seksi razgovor.

Kad bi mogao raditi bilo šta, šta bi to bilo?

Ovo je idealno pitanje da vidiš kakav je u dubini duše. Ako ti odgovori neiskreno i s ciljem da te što pre odvuče u krevet, to ćeš vrlo lako uočiti, a ako tokom odgovora na njemu vidiš sanjivi pogled, znaćeš da je iskren. Šta god ti odgovorio pomoći će ti da vidiš da li avanturista, romantična duša ili pohlepni tip s kojim se nećeš više videti.

Izvor: index

Pogledajte još