FARMERI U ŠOKU: Otkriveno da su Jelena i Edin imali seks u pušnici!

Borisu Stamenkoviću je postavljeno pitanje da li je iskreno zaljubljen u Katarinu Grujić, a jedan drugi gledalac je upitao i njega i Edina Škorića zašto koriste svoje partnerke da bi ostali što duže u rijalitiju. Stamenković je tvrdio da je iskreno zaljubljen u Katarinu i da je ne koristi, a isto je tvrdio i Edin.

Jelenu Golubović su najčešće gledaoci osuđivali zbog toga što 90 dana ne radi ništa na imanju, a ona se vadila da je bolesna i da je na poštedi.

Jelenu Jovanović su gledaoci upitali za njenu glumu na „Farmi“ kao što je glumila i sa Tutom, a ona se pravila da ne razume pitanje. Noćas je raskrkinkana laž Edina i Marijane Leontijević da su bili dva metra razdvojeni na francuskom ležaju u hotelu. Kako je video snimak pokazao, oni su u krevetu bili mnogo bliži, a čak je prikazan i trenutak kada Edin gleda u Marijaninu guzu dok nju maserka masira.
Marijana je inače često izbegavala da konkretno odgovori na pitanja, naročito kada je tema bila to da ogovara Katarinu Grujić ili da je htela da rasturi vezu Borisa i Kaće.

Danimir Vajs je najčešće noćas osuđivan zbog toga što najviše laže, a Saru Trajanović su zamolili da prizna da je zaljubljena u Ivana Marinkovića i da je čak jedino ljubav između njih dvoje iskrena.

Borisa su noćas povredile reči Ivana Marinkovića koji je jednom prilikom rekao da bi maneken davno bio izbačen sa „Farme“ da nije u vezi sa Katarinom Grujić. Ivan je potom i u lice rekao Borisu da je nezanimljiv i da uopšte nije duhovit, i da je samo zbog Kaće i dalje na imanju.

Najviše je zaintrigirala Zorica Marković kada je prilikom jednog pitanja otkrila da misli da su Edin i Jelena Jovanović imali seks u pušnicu jer su pre toga imali seks ispod jorgana jer ih je ona videla pošto spava blizu njihovog kreveta.

Alo

Pogledajte još