Da li je veličina bitna: Muškarac ostavljen zbog svog premalog penisa snimio dokumentarac (VIDEO)

Patrik Mut, tridesetogodišnjak iz Los Anđelesa, snimio je sve razgovore koje je obavio na lokacijama širom sveta, uključujući i Njujork, Tajvan i Papuu Novu Gvineju, koje je potom pretvorio u interesantan dokumentarni film pod nazivom "Obešeni heroj".

"Oduvek sam išao za stvarima koje su me činile nesigurnim, a sada sam video priliku da pokušam da dam odgovor na pitanje koje muči mnoge muškarce, i mene. Čak i kada sam pričao o tome, nikada mi nije bilo neprijatno, imao sam osećaj da činim uslugu čovečanstvu
", izjavio je Mut.

Muteov dokumentarni film prikazuje njegovu borbu sa poniženjem i konfuzijom dok otvoreno priča o svom problemu.

On je čak pozvao i sve svoje bivše devojke kako bi i one dale svoju presudu o veličini njegovog polnog organa.

Mnoge od njih nisu bile zadovoljne njegovom obdarenošću, a jedna bivša devojka je čak izjavila da tokom seksualnog odnosa nije ništa osetila.

Sastanci sa medicinskim stručnjacima dodatno su potvrdili njihove tvrdnje pošto su svi izjavili da je Mutov polni organ ispod normalne veličine.

On je takođe otkrio i da "prevelika obdarenost" može biti problem nakon što je jedno popodne u Njujorku proveo sa čovekom koji poseduje najveći penis na svetu.

Ipak, ovaj komičar tvrdi da film nije samo u vezi sa veličinom muškog polnog organa već i sa prihvatanjem ličnih nesigurnosti.

Izvor: 24sata

Pogledajte još