Zvezda slavila na Karaburmi

Golove za Zvezdu postigli su Dragan Mrđa u 43. minutu i Miloš Ninković u 80, dok je jedini gol za klub sa Karaburme postigao Aleksandar Čavrić u 55. minutu meča.

Ekipe su imale po nekoliko prilika u prvom poluvremenu, a najbolju je propustila Zvezda kada je Ninković u 40. minutu posle udarca sa 20 metra pogodio prečku.

Zvezda je povela tri minuta kasnije posle odličnog prodora Nikole Mijailovića po levoj strani.

Levi bek Zvezde je prošao Stevana Batesa i Sašu Zđelara, ubacio loptu u petarac, gde je Mrđa ostao sam i lako postigao pogodak.

Gosti su se početkom drugog poluvremena povukli, a OFK Beograd je preko Čavrića, a na asistenciju Ješića, izjednačio.

Čavrić je u 69. minutu imao priliku da preokrene rezultat, pošto je izašao sam ispred Bobana Bajkovića, ali mu je golman zvezde ušao u šut i odbranio.

U 80. minutu Zvezda je povela, a strelac je bio Ninković sa penala. Minut ranije Vasiljević je povukao Mrđu u šesnaestercu, a glavni sudija Milan Jeremić u prvom trenutku nije pokazao na penal, već je to učio posle intervencije sudije iza gola OFK Beograda.

U samom finišu meča domaća ekipa je imala priliku da izjednači, ali je Miljan Škrbić slabo šutirao.

Meč na Karaburmi obeležio je i prekid od osam minuta zbog transparenta koji su istakli navijači Zvezde na severnoj tribini stadiona, a na kojem su bile nacrtane fudbalske sudije sa puškama u rukama i fantomkama na glavama.

Beta

Pogledajte još