TUGA: Umro brat Marije Šerifović

Marija Šerifović ostala bez brata po ocu Dušana.
Pevačica je 27. novembra u Sava centru predstavila film o svom životu „Ispovest“. U njemu je govorila i o najvećim porodičnim tajnama, ali je ipak prećutala da, osim Danijela Pavlovića, ima još jednog brata Dušana Šerifovića. Možda baš zato što je on preminuo pre nekoliko meseci u 42. godini.

Problemi sa srcem
On je rođen u Rajkovom jedanaestogodišnjem braku s Mirom, koja se posle razvoda sa sinom odselila u London. Posle se Marijin otac oženio njenom majkom Vericom, ali je dobio i još jednog vanbračnog sina Danijela.
Dušan se, kao i svi Šerifovići, bavio muzikom, ali iz zdravstvenih razloga nije napravio ozbiljniju karijeru.

- Dugo se bavim muzikom, ali nisam napravio veću karijeru zbog zdravstvenih problema. Odmalena imam problema sa srcem i konstantno sam pod terapijom i nadzorom lekara. Stalno moram na preglede, nekoliko puta sam se operisao. Bavim se komponovanjem, 1992. objavio sam singl i mnogi britanski kritičari su me ocenili kao dobrog i talentovanog muzičara - izjavio je jednom prilikom Marijin stariji polubrat.

Površni odnosi
I pored toga što su široj javnosti više poznati Danijel i Marija, kad se saznalo za prvenca Rajka Šerifovića, on je progovorio o odnosu s njima dvoma:
- I njemu i Mariji želim svu sreću iako se retko viđamo. Svi smo živeli sa svojim majkama, tako da su naši odnosi površni i svako je priča za sebe. Ne poznajemo se baš dobro iako svi veoma ličimo, a i svi se bavimo muzikom.

Ćutanje
NEĆE MARKETING OD TRAGEDIJE

Pozvali smo Marijinu PR službu da pitamo zašto u filmu ne pominje Dušana.
- Nećete dobiti odgovor na to pitanje. To bi bilo diranje bolnih stvari. Tragičnih! Njen brat je pokojni, iznenada je umro pre nekoliko meseci. Inače su bili u sjajnim odnosima. Nije htela da ga pominje da se to ne bi protumačilo kao marketing - rečeno nam je u Marijinoj PR službi.

Kurir

Pogledajte još