NIKOLIJA BRANI MAMU: Vesna je bolja riba i od Merilin Monro!

Jovanovićeva se na snimanju novogodišnjeg programa „DM sat“ televiziji osvrnula na provokativnu Vesninu toaletu, rekla da njena majka i te kako još uvek ima šta da pokaže iako ima 56 godina.

"Moja mama odlično izgleda. Bolja je riba i od Merilin Monro. To sam shvatila još kad sam htela da se tetoviram. Prvo sam u glavi imala legendarnu MM, a onda sam shvatila da je moja majka bolja od nje i istetovirala sam nju. Mama i ja ne pričamo o poslu i scenskim nastupima, a ni o garderobi. Samo bi falilo da idemo po kući i još to komentarišemo"m rekla je Nikolija.

Nikolija je za kratko vreme od kad se pojavila na domaćoj sceni izazvala mnogo kontroverzi. Prvo su je spajali sa Milanom Stankovićem, a onda i sa Nikolom Rađenom, vaterpolistom koji je oženjen sa Anom Kokić.

"Ma, zaljubljena sam u Milana! Šalim se, naravno, mi smo samo prijatelji. Retko pričam o privatnom životu, ali konkretno me je najviše pogodila priča vezana za Rađena. S Anom se inače ne poznajem, videla sam je jednom u nekom klubu, iz daljine", rekla je Jovanovićeva.

Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.