LJUBAV GA SAČUVALA OD EUTANAZIJE: Opasan pas se zaljubio u gusku (FOTO)

Nemački ovčar Reks sreo je gusku u koju se zaljubio, a ta ljubam je potpuno promenila njegov karakter. Postao je nežan, brižan i srećan, piše Dailystar.

(old_image)

Foto: FRAN STOTHARD/SWNS
Naime, Reks je imao toliko gadnu ćud da je uvek dvoje moralo da ga hrani, ne bi li izbegli eventualan ujed: jedan bi mu odvraćao pažnju dok bi mu druga osoba sipala hranu u činijicu u boksu. Hvatao je divlje zečeve, histerično lajao na svakoga ko mu priđe i zaposleni u prihvatilištu za pse koji su brinuli o njemu već su razmišljali da ga uspavaju. Ali, sve se to promenilo kada je došla ona!

(old_image)

Foto: FRAN STOTHARD/SWNS
Ulazak guske Džeraldine u njegov život je sve promenio. Reks (11) zaljubio se u gusku Džeraldinu, a ta ljubav je potpuno smirila njegov karakter i tako ga spasla od sigurne smrti. Sada su nerazdvojni i sve rade zajedno.

(old_image)

Šila Brislin koja vodi prihvatilišta za životinje „Puriton Hors“ i „Eniml reskju“ u blizini Bridžvotera, Somerset, kaže: „Svaki put kad ih pogledam, nasmejem se. Oni su tako nežni, stalno se maze, a on njoj liže glavu i ljubi je. Ona je uvek sa njim, čak i kad ga vodimo u šetnju, Džeraldina ide sa nama. Čak i zajedno spavaju svake noći u njegovoj kućici.

Zaposleni u prihvatilištu su se prvo plašili da će Reks odgristi Džeraldini glavu jer je na njegovoj teritoriji, ali dogodilo se potpuno suprotno. Reks se zaljubio i brižno čuva svoju ljubam. Međutim, kao i kod ljudi, uvek ima neko ko im ne misli dobro. Reksova bivša 'devojka' Vera, takođe nemački ovčar, ljubomorna je i ne može da prihvati da je on našao drugu. Ipak, Džeraldina se bori za svoju ljubav i jasno joj pokazuje da je Reks sada njen.

Priredila: J.R.N.

Pogledajte još