fbpx

TAJNO VENČANJE: Venčali se Adil i Ana!

Venčanje je bilo u najužem krugu rodbine, kumova i prijatelja, bili su kod matičara, a nakon toga otišli su na ručak.

Pevač Adil Maksutović svoju svadbu sa Džejovom ćerkom Anom najavljivao je još u maju ove godine, ali zbog njene trudnoće venčanje je odloženo, međutim, njih dvoje su se pre nekoliko dana tajno venčali u opštini.

Venčanje je bilo u najužem krugu rodbine, kumova i prijatelja. Bili su kod matičara, a nakon toga su otišli na ručak.

"Njih dvoje su obavili građansku dužnost koju bračna zajednica nalaže, ali bez pompe i prisustva medija. S obzirom na to da se Ana porodila 14. oktobra, čekali su da prođe četrdeset dana od rođenja njihovog sina prvenca, pa su se venčali, a slavlje su priredili samo za najuži krug ljudi", priča dobro obavešten izvor.

"Iako su oboje želeli da naprave venčanje iz snova, takvu feštu su odložili, jer imaju preče obaveze, a i smatraju da sada nije trenutak. Ipak, Adil i Ana u dogovoru sa roditeljima ispoštovali su običaje, tako da je protokol obavljen", rekao je zvor.

"Oni su venčanje već obavili, a što se tiče veće žurke i veselja, tu se ne pitam ja, već Adil i Ana", rekao je kratko Džej.
Podsećanja radi, Adil nikada nije želeo u medijima da priča o svom privatnom životu jer mu je najbitnije da ljudi slušaju njegove pesme.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.