Eldorado promovisao debi album u DOB-u

Nastup koji je uživo prenošen na sajtu Doma omladine Eldorado otvoro prvim singlom sa albuma – „Puž“, a tokom gotovo dva sata svirke izvedene su sve pesme sa prvenca kao i nekoliko novih stvari sa drugog albuma koji je već u pripremi.

Publika je imala priliku da uživa u čvrstoj rokenrol svirci tokom koje je bend izveo i obrade „Heroes“ Davida Bowiea, „Rock'n'Roll“ Led Zeppelina, kao i „When Your Dream Lover Die“ Townesa Van Zandta koja se našla i na albumu.

Najbučniju reakciju publike izazvala je, pred kraj, nova verzija Milutinovog hita iz osamdesetih „Kiza rok“ (grupa Heroji) u kojoj se Kiza obratio naciji još jednom strofom koja se bavi današnjicom. Usledio je bis na kom je bend ponovo izveo aktuelni, drugi singl „Fuksa muzika“.

Supergrupa koju čine pevač i gitarista Milutin Petrović (ex Heroji) , basista Zdenko Kolar (ex Idoli, Vlada Divljan, Zona B), gitarista Dušan Duda Bezuha (ex Tilt, Zona B, Ðorđe Balašević) i bubnjar Dušan Ristić-Rista (ex Zona B) nastupila je pojačana sa petoro muzičara – tri prateća vokala, udaraljke i klavijature. Kao predgrupa svirao je beogradski alternativni bend Ventolin. Uz kupljenu kartu za koncert posetioci su dobili ekskluzivni, numerisani primerak CD-a koji su potpisali svi članovi Eldorada.

Pogledajte još