Stojković: Vratiću se u Partizan da završim karijeru!

Meč pretposlednjeg kola jesenjeg dela sezone Jelen Superlige protiv Spartak Zlatibor vode bio je gotovo izvesno poslednji meč golmana Partizana Vladimira Stojkovića u Humskoj.

Crno-beli su golovima Miloša Jojića pobedili rezultatom 2:0, ali Stojke nije imao prilike da se na svom stadionu oprosti od navijača crno-belih budući da je meč igran bez prisustva publike.

Reprezentativni čuvar mreže kaže da mu to nije problem jer će se sigurno jednog dana vratiti da završi karijeru u srpskom šampionu.

"Žao mi je što nije bilo navijača, ali to je nešto na šta ni oni ni mi nismo mogli da utičemo. Takva je odluka i mi je poštujemo. Poslednju utakmicu u ovom mandatu trebalo bi da odigram protiv Čukaričkog i tada ću se oprostiti od njih, a još razmišljam na koji način. Što se Humske tiče, nije problem što se nismo videli u subotu jer planiram da se vratim u Partizan i tu završim karijeru, pa ćemo se tada pozdraviti" kaže Stojković.

Naredna destinacija golmana srpskog šampiona nije definitivno poznata, ali Stojković naglašava da u ovom trenutku i ne razmišlja o tome.

"Iskreno, sve misli su mi usmerene ka Subotici i Banovom brdu. Prvo nas očekuje meč Lav Kupa protiv Spartaka, koji smo pre dva dana savladali na našem stadionu, a onda i poslednje kolo jesenjeg dela sezona protiv Čukaričkog. Želimo da ostvarimo obe pobede kako bismo na pauzu otišli s prve pozicije i s plasmanom u polufinale kupa" kaže Stojković.

Izvor: Kurir

Pogledajte još