fbpx

PRELEPO: Poznati kreatori predlažu venčanice za Jelenu Ristić! (FOTO)

Nakon što je veridba Jelene Ristić i Novaka Đokovića bila vodeća vest u domaćim i svetskim medijima, sada se sa velikom pažnjom prate pripreme venčanja ovog poznatog para. Venčanica je u svemu tome veoma važan detalj. Dok očekujemo u kakvoj će se to haljini pojaviti Jelena na venčanju, poznati domaći kretaori pripremili su zanimljive predloge za nju. Evo kako oni vide buduću gospođu Đoković.

Verica Rakočević

- S obzirom da će Noletova supruga biti u centru svetskih zbivanja na dan venčanja, a znamo i da je gospodin Novak veliki patriota, mislim da bi venčanica sa etno motivom ovoga podneblja bila vrlo zapažena.

Na mom crtežu je označen srmovez karakterističan za Kosovo. Čuvena je Prizrenska svila i vez, odakle i Novak potiče.

Muslin svila u slapovima i završeci od čipke su moje viđenje ove vencanice. Jelena je uvek decentno i svedeno obučena tako da bi venčanica koja ima dosta detalja iskakala iz njene estetike. Til od koga je napravljen veo trebalo da bude od čiste svile.

Marija Šabić

- Venčanica za Jelenu Ristić trebalo bi da bude jednostavnog, sirena kroja, kako bi istakla njenu manekensku figuru, sa ručno vezenim čipkanim aplikacijama, bogato ukrašenim kristalima.

Haljina bi se, od kolena širila u bogatim naborima i pozadi nastavila u poduži šlep. Duboki leđni izrez i ruke pokrivene tananim prozirnim tilom naglasili bi Jeleninu romanticnu lepotu- kaže kreatorka Marija Šabić.

Milan Zejak

U pitanju je haljina koja arhitektonski rešenim gornjim i raskošnim donjim delom miri nastojanja da se Jelena (posebno u zapadnim medijima) prikaže kao nešto što se definiše kao "It girl" sa tradicionalističkim očekivanjima domaće javnosti i koju bi skladno građena devojka, kakva je ona, mogla bez problema da ponese.

Marina Milovanović

- Jelena je devojka sa prefinjenim ukusom i kako često bira Armani modele za crveni tepih, njen izbor za venčanje treba da bude sličan njima. Lepota je u jednostavnosti- komentariše kreatorka Marina Milovanović.


Valentina Obradović

- Jeleninu venčanicu vidim kao kao haljinu za Odri Hepbern u filmu "Doručak kod Tifanija"! Sličnost u tipu građe i ljupkosti u izrazu me upućuju upravo na sličnost sa stilom ove glumice.

U skladu sa tim, predlažem model haljine sa skice! Ona blago prati liniju tela, ima zanimljivu ogrlicu. Leđa su otvorena i na njima se nalazi mašna od plisiranog muslina, čiji se krajevi produžavaju u šlep. Ne vidim Jelenu sa nizom žipona, karnera, čipki, jer, citiraću Odri Hepbern: “Elegancija je jedina lepota koja nikada ne bledi".

Izvor: zena.blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.