MINIMAKSOV SIN IMA RAK: Navikao sam da me život j*be!

"Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Ja sam u teretani svaki dan i pravim se da se ništa ne dešava. Idem na tu operaciju i valjda će sve biti u redu", kaže reper Ila

- Istina je da imam tumor i idem na operaciju za dvadesetak dana. Ja sam opušten skroz i nisam uplašen. Navikao sam da me život j*be, tako da mi ovo nije bilo ništa čudno. Samo sam otišao kod lekara i tamo su mi rekli da imam tumor pljuvačne žlezde, tako oni to zovu.

Ila kaže da mu nisu rekli koji je uzrok već da mora na operaciju, što je i prihvatio. Trudi se da ne razmišlja o operaciji i da traži na svakom koraku zanimaciju koja će mu skrenuti misli.

- Kažem vam, opušten sam totalno, zaista ne želim mnogo da se mučim razmišljajući o tome, verujem da će sve biti u redu. Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Idem na tu operaciju i verujem da će se lekari potruditi da sve bude u najboljem redu, ali ne mogu više ništa da kažem dok ne prođe operacija – priča Ila.

Ila je postao poznat široj javnosti u Srbiji kada je osnovao grupu Sha-Ila sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je učestvovao u prošloj sezoni “Farme“.

Alo

Pogledajte još