fbpx

Ljubavni horoskop za 2. decembar

OVAN (21.3.- 20.4.).
Očekujete poziv od nekog ko vam je veoma drag i ko verovatno živi u inostranstvu. Dobićete mogućnost da popravite odnos sa osobom koja je nekada bila draga.Dan je povoljan za one koji su spremni da uđu novu vezu ili da izađu u društvo jer im se pruža prilika da upoznaju osobu sa kojom mogu ostvariti relativno dobar kontakt.Tranzit Meseca donosi nove mogućnosti u vezi sa nekim koga površno poznajete preko posla i ko vam je veoma drag.

BIK (21.4.- 21.5.)
Potrebno je da se raspitate o osobi koja vam se dopada kod prijatelja i da potražite savet nekoga ko se razume u ljubavnu problematiku. Vaše potrebe za ljubavlju su velike ali još više želite da vam se drugi dive i da vam uvek daju za pravo. Pokušavate da se na pogrešan način izborite za naklonost osobe do koje vam je stalo. Previše ste ponosni i iako ste ubeđeni da ste vi ona strana u vezi koja mnogo više žrtvuje.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) .
Niste u stanju da sagledate partnera u potpunosti i razloge zbog čega on zauzima stav koji vama nije jasan.Prijatan dan za one koji su spremni da prihvate iznenadni poziv od strane nekog ko ih poziva u društvo. Verujete da možete da ubedite osobu koja vam je draga da prihvati vaš poziv. Čekate da vam se javi jedna Vodolja sa kojom se se verovatno upoznali negde na putu da biste se ponovo videli. Dobićete priliku da obnovite odnos sa jednim Strelcem.

RAK ( 22.6.-22.7)
Ovo je jedan od boljih dana ako volite tajne veze ili ako ste u “pregovorima” sa nekim koga ste upoznali na putu ili preko Interneta. Pokušavate da svoj život dovedte u red i to će vam uspeti, naročito ako ne budete previše svojeglavi. Vašu pažnju privući će neko ko je veoma diskretan i verovano se bavi umetnošću.Ako se radi o osobi koja uporno želi da sa vama obnovi vezu, moraćete da joj izađete u susret po nekim bitnim pitanjima.

LAV (23.7.- 22.8.)
Trudite se da partneru obezbedite maksimum komfora ili mu dajete obećenje da ćete biti aktivniji na polju karijere jer on je verovatno veoma zahtevan ili očekuje od vas date maksimum od sebe na poslu. Budite spremni na manju ljubomornu scenu, moguće zato što za partnera nemate dovoljno vremena i ne poklanjate mu pažnju.Verujete da je moguće da obnovite vezu sa Vagom ili Ribama sa kojima ste se nekada dobro slagali.

DEVICA ( 23.8.-22.9.)
Vaš partner verovatno ima dosta poslovnih ili finansijskih problema tako da niste u stanju da se sa njim sporazumete oko nekih običnih stvari ili ne podržava vaše planove. Ako ste u vezi sa vazdušnim znakom, posebno sa Blizancima ili Vodolijom, moguća je svađa. Ne oklevate da kažete šta mislite a ne želite da ga lišite svog mišljenja koje iznosite na način na koji znate da njega vređa.

VAGA (23.9.- 22.10.)

U prilici ste da ispravite nešto iz prošlosti što je trebalo da uradite za partnera a niste.Strepite da bi neko mogao da otkrije vašu tajnu a svesni ste da mnogi znaju ko vam se dopada i čak ako ste u zrelim godinama, osoba sa kojom koketujete ili ste u vezi ne okleva da da na znanje da joj se dopadate. Sve to čini vašu vezu prilično turbulentnom jer vi imate veliku potrebu za diskrecijom.Ako ste slobodni, možete da očekujete poziv od nekog s kim ste nekada imali površnu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).
U ljubavi ste veoma tajanstveni ali ima onih koji se interesuju za vaš život i pokušavaju da vam nametnu osećanje krivice zbog nečega što je za vas neshvatiljivo ili smatrate da je vaše pravo da se ponašate kako želite. Ne očekujte da se situacija sa jednim Rakom sredi sama od sebe, moraćete da uradite nešto po tom pitanju i da se sami izborite da onim što vam ne odgovara.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Čekate da vam se javi neko ko je trebalo da svrati kod vas u kuću ili da vas pozove da negde izađete. Dobićete priliku da se sretnete sa Lavom ili sa nekim drugim Strelcem i moguće da će vam biti prijatno ali niste naročito raspoloženi za ljubav. Ako ste dugo u vezi, izbegnite rasprave.Očekujete da će vam se javiti neko ko vam je veoma drag i s kim možete da ostvarite dobru komunikaciju, moguće da tu osobu dugo niste videli.

JARAC (22.12.- 19.1.)
Dobro se slažete sa Škorpijom koja vam na svaki način pomaže da nađete izlaz iz situacije, moguće iz privatnih ili poslovnih problema i trudi se da vam u svemu bude podrška. Ako želite da upoznate jednog Bika biće vam potreban posrednik, moguće neki Jarac ili neka Riba.Ako želite da se sretnete u tajnosti sa jednom Vagom, moraćete da napravite prvi korak ka tome.Potrebno vam je društvo osoba koje pokazuju poštovanje prema vama.

VODOLIJA (20.1.- 19.2.)
Dobijate priliku da se upoznate sa nekim preko posla i to osobom koja odavno pokušava da nađe neki izgovor da bi radila sa vama ili uspostavila bilo kakav poslovni kontakt. Ne budite malodušni ako se radi o jednoj Škorpiji ili Raku. Samo je privid da su oni jači od vas i da bi bili sposobni da vam „okupiraju“ emotivni prostor iako vi to ne želite.Verujete da je moguće da se dogovrite sa stalnim partnerom oko bitnih pitanja.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Vaše sumorno raspoloženje potiče od činjenice da dopuštate sebi da vas ponesu emocije i to one negativne i uvereni ste da vas niko ne voli, da su vas svi zaboravili ili da osoba na koju intenzivno mislite odavno je zaboravila kako izgledate. Ako ste u braku, osećate se u podjednakoj meri zanemarenim i nedovoljno voljenim.Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Bikom oko zajedničkog putovanja.

Izvor: astrozenit

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.