"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi Ivana Španović, Tadić i Telenor (AUDIO)

Video sam pre par dana jedan naslov koji me je toliko fascinirao i iznervirao da ne mogu da vam opišem. naime, reč je o Ivani Španović, našoj najboljoj atletičarki koja inače skače 6m i 80 cm, a cilj joj je da skoči 7m. I na osnovu toga naslov je bio "Ivana Španović mašta o 20 cm". Mislim, devojka trenita toliko da će još malo četiri noge da joj izrastu, da bi bila uspešna u sportu kojim se bavi i zemlji srbiji donese pri tom još koju medalju. I onda na kraju neki priučeni novinar stavi ovakav naslov. Može mu se...

E, inače, i ovo verovatno svi znate, da naš, sada već bivši predsednik, Tadić, radi u Telenoru. sad mene zanima, da li ja mogu da očekujem izvinjenje za to što su mi isključili telefon? To je njegov, ipak, stil.

Evo već treći-četvrti dan kako se vrti vest da je Englez izašao u Mančesteru i da se probudio u Parizu. Mislim, ja stvarno ne znam šta je tu vest. Prosečnom Englezu za to treba 300 evra u džepu, nekoliko limenki piva, otvorene granice, i neznatni manjak samopoštovanja. Znači, u startu ima sve potrepštine. da se probudio u Zimbabveu ili u Tutinu pa da razumem, ali ovako stvarno nisam fasciniran. To sad kao kad bih ja pravio vest o tome kako sam se budio u Padinskim skelama, Zaklopačama i ostalim gradskim i prigradskim naseljima. Mislim realno sam sam kriv za to. Mada, ruku na srce, ja sam se jednom napio i probudio u devedesetim - SPS na vlasti, dileri valjaju devize na ulici, Air max patike, turbofolk... Sve po redu.

Pogledajte još