Top 10 filmova Pola Voker (VIDEO)

Pol Voker (40) stradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći, kada se "Porše" kojim je upravljao njegov dobar prijatelj zakucao u stub pored puta. Holivud žali za glumcem koji je važio za jednog od "dobrih momaka", a mi vam donosimo deset njegovih uloga. Ako će vam nedostajati Vokerov lik na velikom platnu ili malom ekranu, podsetite se nekog od ovih filmova.

10. "Pleasantville" (1998)

U komičnoj fantaziji o preplitanju crno-belog i kolor sveta, Ris Viterspun učila je mladog sportistu šta je to seks, a glumio ga je Voker.

9. "She's all that" (1998)

Još jedna rola sportiste-frajera. Vokerov i lik Fredija Princa Džuniora kladili su se da Rejčel Li Kuk ne može da postane kraljica mature.

8. "Varsity blues" (1999)

U ovom filmu Pol je cementirao svoj status mladog seks simbola, a tumačio je - opet - sportistu, i to povređenog kvoterbeka.

7. "The skulls" (2000)

U trileru o tajnim društvima američkih fakulteta, koja u svoje redove primaju samo elitu, Voker je igrao jednog od privilegovanih mladića, odnosno glavnog negativca.

6. "Joy ride" (2001)

U ovom hororu, Vokera i još dvoje mladih koji se vozikaju naokolo jurio je sadistički ubica u kamionetu.

5. "Into the blue" (2005)

U ovom "vodenom" trileru, Voker, Tajson Bekford i Džesika Alba igrali su ekipu ronilaca koji na Bahamima tragaju za blagom.

4. "Eight below" (2006)

Voker je igrao vodiča sa Antarktika koji će preduzeti sve u svojoj moći da spase pse koje voli.

3. "Flags of our fathers" (2006)

Glumac se pridružio ekipi pod rediteljskom palicom Klinta Istvuda, i igrao narednika Henka Hansena u filmu o podizanju američke zastave na Ivo Džimi.

2. "Takers" (2010)

U filmu u stilu "Igraj svoju igru", Pol je glumio jednog od pljačkaša banaka.

1. "The fast and the furious" (2001/2013)

Bitka između dobra i zla kola se odvija na četiri točka lansirala je Vokera među zvezde. Igrao je Brajana O'Konora u franšizi koja za sara ima šest delova i zaradila je više od dve milijarde dolara. Snimanje sedmog film trebalo je da počne ovih dana, ali je nejasno šta će biti sa filmom nakon Vokerove pogibije.

Izvor: MONDO

Pogledajte još