REMZIJEVO PROKLETSTVO SE NASTAVLJA: Glumac Pol Voker poginuo kad je fudbaler dao gol!

Ovim se ponovo nastavlja "Remzijevo prokletstvo", jer kad on postigne pogodak, nekoj poznatoj svetskoj faci osvane "crni petak". Kažu takođe, kad postigne dva gola na meču, da onaj drugi poništi negativno dejstvo prvog gola, pa poznati mogu da odahnu.

Ove sezone, Remzi se baš raspucao, ali to nije rezultiralo smrću poznatih ličnosti, bar ne onoliko poznatih kao što su to oni koji su ga "proslavili".

A sve je počelo 1. maja 2011. godine kada je Remzi pogodio protiv Mančester junajteda na Emiratima, a dan kasnije, 2. maja američke snage su ubile Osamu bin Laden u Pakistanu. Bin Laden je okončao život u svojoj 54. godini života.

Zatim je 2. oktobra 2011. godine Remzi pogodio protiv Sparsa, a 5. oktobra umro je osnivač Epla Stiv Džobs. On je ovaj svet napustio u svojoj kući u Kaliforniji nakon duge borbe s rakom pankreasa.

Istog tog meseca, 19. oktobra je Remzi u sudijskoj nadoknadi postiogao gol protiv Marseja u utakmici Lige šampiona, a to je koštalo života libijskog vođu Moamera Gadafija. NJega su zarobili pobunjenici blizu wegove kuće u Sirti, a preminuo je od povreda koje su mu naneli. imao je 69 godina.

Kada je Remzi smestio loptu u mrežu Sanderlenda, 11. februara 2012. godine, umrla je pop zvezda Vitni Hjuston (48). Ona je istog dana pronađena mrtva u kupatilu svoje kuće u Los Anđelesu.

Pressonline

Pogledajte još