fbpx

ŽESTOKO: Obistinila se paklena nedelja na Farmi

Jutro na imanju u Lisoviću počelo je i više nogo napeto! Zabrinuti za svoje stomake, pošto im je Zadruga oduzela sve meso, farmeri su se probudili nervozni i svi su se svađali međusobno, a najglasniji su bili Ivan, Sara, Boris i Kaća.

Naime, farmeri su očito mnogo nervozni otkad im je Zadruga oduzela svo meso, pa su svi "poustajali na levu nogu". A povod za svađu bila je krava koju niko nije pomuzao!
Kad su farmeri ustali, nije bilo mleka! A Ivan je prvi prigovorio da je krava morala da se pomuze još u 9 sati! Na to je skočio Boris, pošto su on i Marko Vukotić bili zaduženi za mužu krave. Njemu je Ivanova primedba došla kao kec na jedanaest, s obzirom na to da postoji tenzija među njima još od one večeri sa pitanjima gledalaca kada je Boris otkrio da Marinković i nema baš lepo mišljenje o njemu. Stoga, primedbu za kravu maneken je dočekao oberučke, te osuo paljbu po Ivanu. Njih dvojica su vrlo brzo počeli da urlaju jedan na drugog.

Ivan je Borisa, pored mnogobrojnih psovki, počastio i time što ga je nazivao "glupim seljakom iz Žarkova", ovaj mu je odgovarao da je on "nesposoban, slab, da ništa ne može da uradi". "Ti si neobrazovan, nesposoban, glup si kao noga", urlao je Boris i unosio se Marinkoviću u lice, a ovaj mu je uzvratio sa "Svinjo jedna",

Potom su se umešale i žene! Naime, prva se Sara umešala u njihovu svađu, pa je u jednom momentu rekla Ivanu "Ajmo odavde", što je Kaća prokomentarisala kao da staje na stanu Ivana, a protiv Borisa. Pri tom, nekom se učinilo i da je Sara za Borisa rekla da je "ološ", pa joj je Kaća skočila za vrat.

Psovke i uvrede od jačine njihove dreke se nisu mogle ni razaznati! Na jednoj stani Boris i Ivan, a pored njih Kaća i Sara. Naposletku, Katarina je Sari doviknula: "Debili jedni, vidite da se približava finale pa ne znate kako da drugačije privučete pažnju!"

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.