MTV je njih "izgurao" u 2013. (LISTA)

Rok bend Imagine Dragons bili su MTV Push za januar i stigli su pravo iz Las Vegasa uz zvuke pesme „It’s Time“.

U februaru se MTV gledaocima predstavio umetnik poreklom iz Harlema A$AP Rocky, koji je krajem prošle godine objavio debi album ”Live Love A$AP”,

U martu je aktuelan je bio hit „Pompeii“ britanskog kvarteta Bastille koji je doneo svež elekto-pop zvuk.

April je bio rezervisan za šesnaestogodišnjeg pop pevača Austina Mahonea, koji je tada sa samo tri singla uspeo da stvori armiju fanova koji sebe nazaivaju „Mahomies“ i osvoji simpatije i profesionalnu podršku iskusnijih kolega. Tako se MTV publici predstavio sa pesmom “Say You’re Just a Friend” gde je udružio snage sa slavnim Flo Ridom.

U maju se đuskalo uz Bridgit Mendler i „Hurricane“, zvezdu kanala Disney, koja poput njenih brojnih koleginica, pored dara za glumu, poseduje i izuzetan talenat za pevanje.

U junu se kao Push Artist predstavio plavokosi britanski pevač Tom Odel sa baladom „Another Love“.

Sledećeg meseca je izbor pao na mladu hip-hoperku iz Australije Iggy Azaleau, koja ja zamenila uspešnu manekensku karijeru muzičkom.

Onda je stigao avgust i došao je red na švedski duo Icona Pop. Ove devojke vlasnice su velikog hita „I Love It“, ali su pokazale da imaju još aduta u rukavu, kao što je singl „Girlfriend,“ kojim su se predstavlile kao MTV Push.

U septembru su Twenty One Pilots doneli dobar provod sa pesmom „Holding On To You“ i zanimljivim crno-belim spotom koji je prati.

Došlo je, zatim, vreme za Lorde sa Novog Zelanda, devojku koja silne rekorde obara a svega joj je 17 godina.

Najsvežiji, novembarski MTV Push je John Newman sa hitom „Cheating“.

Pogledajte još