fbpx

Stojanović: Moramo mnogo bolje protiv Vojvodine

"Čeka nas teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji je u svim linijama popunjen na baš zavidnom nivou. Moraćemo da budemo maksimalni u svim segmentima igre, na većem nivou nego protiv OFK Beograda, jer smo svesni kakav je protivnik i koliki je značaj utakmice", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 17 sati na svom stadionu igraju protiv Vojvodine, četvrtfinalnu utakmicu Kupa Srbije.

Stojanović je naveo da je zdravstevena situacija u ekipi "relativno u redu".

"Pojavile su se sitnije povrede, koje mogu da budu veće ako se rizikuje, pa da bi trebalo dobro da se razmisli kada je u pitanju sastav. Diskutabilno je šta je najjači tim, ali kalkulisanja nema", rekao je on.

Zvezda je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici pobedila OFK Beograd sa 2:1, a trener crveno-belih bio je nezadovoljan svojom ekipom.

"Nisam bio zadovoljan većim delom utakmice, jer smo patili i tresli se do poslednjeg minuta. Ako tako ponovo bude, to neće moći da prođe, pogotovo ako nam je protivnik tako kvalitetan kao Vojvodina", rekao je on.

Nekoliko fudbalera Crvene zvezde u poslednje vreme podnelo je zahtev za raskid ugovora, a Stojanović je rekao da takve stvari nisu prijatne.

"Nije prijatno nikome, pogotovo ne meni. Planiraš nešto, pa se to preko noći sruši iz razloga koji može da se prolongira neko vreme. Ne želim da kukam, već da do zime završim posao kako umem, a onda će da se podvuče crta", rekao je trener Zvezde.

Na pitanje da li utakmice sa Vojvodinom u Kupu, a potom u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva predstojećeg vikenda, vidi kao kvalifikacione i da li želi da ostane u Zvezdi do kraja sezone, Stojanović je rekao da ne gleda mnogo unapred.

"Svoj posao radim do kraja, a nije moja stvar šta će posle toga da se desi. Radiću u skladu sa svojim principima dokle god sam ovde, želim da prođem Vojvodinu u Kupu i da je pobedim u prvenstvu i ne gledam mnogo unapred", rekao je Stojanović.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.