Malbašić: Želim da doprinesem pobedama Partizana

"Odigrao sam dobru utakmicu (protiv Spartaka), kao i cela ekipa i to je ono što je najbitnije. Neko vreme sam bio van ekipe, sada sam ponovo dobio šansu i nadam se da ću do kraja ovog dela doprineti dobrim rezultatima i pobedama Partizana", rekao je Malbašić novinarima u Sportskom centru "Teleoptik".

Partizan u Subotici igra meč četvrtfinala Kupa Srbije protiv Spartaka, a u subotu, u poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata, gostuje potiv Čukaričkog.

Malbašić koji je letos došao u Partizan na jednogodišnju pozajmicu iz Hofenhajma, rekao je da mu je žao što su do kraja jesenjeg dela šampionata ostale samo dve utakmice.

"Sada, kada sam uspeo nađem sebe, sigurno da mi je žao, ali predstoji i drugi deo sezone. Ima još 15-20 utakmica pred nama i pokušaću da ih iskoristim na najbolji način", kazao je Malbašić.

Na konstataciju novinara da je ceo tim Partizana "lutao", a ne samo on, Malbašić je podsetio da je, u odnosu na prošlu sezonu, otišla okosnica tima, a došlo je mnogo novih igrača.

"Mi koji smo došli, pokušali smo da ih zamenimo, ali potrebno je vreme za prilagođavanje. Krenuli smo da igramo dobro pred kraj prvenstva, igrali smo dobro i protiv Voždovca i Spartaka, i u nekim utakmicama na početku samo igrali dobro. Sve u svemu, dobra sezona za Partizan. Ostali smo rano bez Evrope... Tada su došli novi igrači, mislim da je to i bio najveći problem", rekao je Malbašić.

"Sada imamo mesec i po pripreme da se uigramo još bolje i da pokažemo da smo prava ekipa", istakao je Malbašić.

Beta

Pogledajte još