OPTUŽBE ZA POBEDNIKA ZVEZDA GRANDA: Hteo seks sa maloletnikom!

Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K., koji je, prema vlastitim tvrdnjama, bio pevačeva žrtva 22. novembra, kad je Gile nastupao u pomenutom lokalu.

- Dok je pevao Amar je sve vreme gledao u mene, namigivao mi i pozdravljao me. Mislio sam da je to neka zajebancija, dok mi on posle nastupa nije rekao: „Ajmo kratko do ve-cea zajedno.“ Meni nije bilo jasno zašto, kad on mene u ve-ceu ugura u kabinu. Sav zbunjen upitao sam ga šta to radi, kad on meni: „Pa eto, bi li ti voleo da dobiješ ‚plejstejšn 4‘?“ U tom trenutku počeo je da skida gaće s pričom da sam baš sladak. Uhvatio me je za lice i počeo da me miluje i mazi. Verovatno je hteo da me poljubi. Zgranut, počeo sam da dovikujem: „Upomoć, upomoć!“. Na svu sreću, ušao je gazda restorana i čuo me je kako vičem da se otvore vrata. Meni je bilo tako nezgodno da ne pomisle ljudi da sam peder - ispričao nam je M. K.

Tulić se nadovezao na ove reči.

- Ja sam savim slučajno naišao, kad čujem da neko dovikuje: „Upomoć!“. Naredio sam da se otvore vrata! Imao sam šta i da vidim - pevač sa spuštenim gaćama i dečko koji je bio sav uplašen! Na moje pitanje šta se dešava, Amar je, vidno zbunjen, promrmljao: „Paaa, ovaj... Mi ušli da pišamo.“ Ne znam šta bi se desilo da nisam naišao, ne želim ni da pomislim! Bio sam iznenađen, šokiran! Sreća, spasao sam dečka! - naglašava Tulić, koji kaže da je pevač dodirivao i osoblje za zadnjicu i tražio im brojeve telefona.

Kako navodi M. K., Gile mu se sutradan obratio na Fejsbuku, objašnjavajući da mu je neprijatno jer on nije baš tako mislio:

- Sve te poruke je videla devojka i počela da me ispituje šta se dešava i zašto on meni šalje poruke. Ništa mu ne odgovaram. A šta i da mu odgovorim.

Pokušali smo da se čujemo s Amarom. Nije se javljao na pozive, niti je odgovorio na poruku. Njegov menadžer ostao je nedostupan.
Ljut na pevača... Sani Tulić Ljut na pevača... Sani Tulić

Tulić tvrdi
GILE JE BIO PIJAN, MOŽDA I DROGIRAN

Tulić kaže da je pevač bio i pod uticajem narkotika.

- Totalno sam nezadovoljan nastupom. Ostavio je publiku bez pozdrava i pobegao s bine, iako su fanovi želeli da im ispuni bar još koju želju. Bio je vidno pijan, možda i pod uticajem narkotika, ko će ga znati.

Kurir

Pogledajte još