fbpx

Zablude (ili istine) koje nam je plasirala serija "Seks i grad"!

I da, ako život ove četiri žene doživljavate kao nečiji plod mašte i odličnu zabavu, ne postoji ništa loše u tome, međutim postoji i ona grupa devojaka koja se gotovo stopostotno poistovećuje sa nekom od njih četiri dovodeći sebe u situaciju da postavi pitanje tipa – A zašto meni neće to da upali kada je tako moglo Samanti?
Ako se pronalazite u ovoj drugoj grupi, pročitajte kojih je to šest zabluda koje je ženskoj populaciji nametnula serija "Seks i grad".

Uvek postoje četiri prijateljice
U kom trenutku je nekome palo na pamet da četiri potpuno različite žene mogu da funkcionišu tako savršeno? Nekako se svuda provlači taj broj četiri, ali nikako da dokučimo zašto bi iko pomislio da je to nešto normalno... U realnosti pojam četiri najbolje prijateljice manje je verovatan nego da vam dok ovo čitate prava Keri Bredšo ušeta kroz vrata. Dve – to je granica i tačka. Hajde, možda treća, da ne budemo prestrogi.

Morate da imate druga homoseksualca
Ljudi nisu aksesoar, prvo to shvatite. Drugo, ne birate prijatelje prema seksualnom opredeljenju, već prema interesovanjima, stavovima ili nekoj trećoj zajedničkoj stvari. Treće, ne zovite ga "moj gej drug", nije on vaš kućni ljubimac.

Izlazak s devojkama je najbolji
Pre emitovanja serije "Seks i grad", veče samo u društvu drugarica retko je ikome padalo na pamet, a ako se dešavalo, uglavnom se provlačila rečenica – Šteta što nema nekih frajera ovde... Češće su one akcije tipa – Hajdemo u grad da nađemo neke frajere, ili hajde da sedimo u kući i gledamo romantične filmove... Mešanje? Nikako.

Žene su pohotnije od muškaraca
Koliko puta je samo kroz seriju ponovljeno da su žene gore u priči o seksu od muškaraca... Ne, nisu! Nisu ni upola kao muškarci... Daleko od toga da su idealne svetice, ali su male šanse da negde naiđete na društvo tridesetogodišnjakinja koje celu noć pričaju o muškom polnom organu. S druge strane, kada biste prošli pored muškog društva u kome se priča o ženskom telu i seksu, verovatno ništa čudno ne biste pomislile.

Žene spavaju u brushalteru
Ne postoji drugo objašnjenje osim da su producenti serije rešili da naprave test ivide da li će žene širom sveta promeniti kulturu oblačenja tokom spavanja ako budu gledale isto na malim ekranima. I jedini efekat koji su postigli jeste da sada svi mogući filmovi idu ovom logikom. Žene i njihovi grudnjaci, čak i u krevetu... Prosta činjenica je da u realnosti ne postoji nijedna žena koja uživa u ovome, svaka jedva čeka da ga se oslobodi.

Deliti sa svima sopstveni haos upoznavanja novih mladića
Ovaj momenat iz serije imao je ludački efekat na veliki broj devojaka. Umesto da budu jake i zauzimaju stav, većina ih je počela sa tom pričom - ja želim ljubav i ne mogu da je nađem, jer to sigurno nije način da je zaista dobiju. Morate da odolite svakom nagonu da svoj haos s upoznavanjem mladića predočite javnosti kroz sve društvene mreže ovog sveta. Prestanite da pričate svima sve o bivšim, sadašnjim, budućim i potencijalnim muškarcima u vašem životu. Možda mislite da je dobro, simpatično ili duhovito, ali nije. Pokušajte na staromodan način, udvaranje, muvanje, diskretno i korak po korak.

Cosmoplitan.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.