NEOPROSTIVO: Kaća definitvno želi da vidi leđa balerini!

Da je Katarina Grujić i dalje kivna na Marijanu Leontijević zbog njenog "očijukanja" sa Borisom Stamenkovićem, pokazuje i sinoćna igra istine.

Jelena Jovanović pitala je Katarinu Grujić koja tri farmera bi najpre izbacila sa imanja, na šta je Kaća kao iz topa odgovorila: "Jelenu Golubović i Marijanu!"

Za treću osobu nije mogla da se odluči, ali je ostala pri tome da bi Marijani rado videla leđa. Naposletku, kao trećeg farmera kojeg bi poslala kući navela je Ivana Marinkovića, te možemo zaključiti da je Grandova zvezda vrlo zaštitnički nastrojena prema svom dečku Borisu, budući da je njemu ovih dana "najveći neprijatelj" na imanju Ivan, a za odnos Marijane i Borisa ne treba ništa ni da govorimo.

Potom je na Kaću bio red da postavlja sledeće pitanje, i ona ga je uputila Simonidi. Naime, jutjub zvezdu pitala je, s obzirom da ona navodno voli i Borisa i Kaću, ali i Marijanu, da li je ikada reagovala na to kada Marijana komentariše svog bivšeg dečka Borisa, i kada je rekla da će rasturiti njegovu i Kaćinu vezu.

Simonida je potvrdila da Marijana često sebe predstavlja kao "fatalnu ženu", i da je to jako nervira.

Kurir

Pogledajte još