Milijaš: Nismo očekivali ubedljiv poraz protiv Vojvodine

Vojvodina je juče u Beogradu pobedila Crvenu zvezdu sa 3:1 i plasirala se u polufinale Kupa.

"Sigurno da nismo očekivali ovakav rezultat i poraz. Prvih pet minuta utakmice smo igrali solidno, zatim nas je presekao njihov gol, a gotovo identična situacija ponovila se i u drugih 45 minuta", rekao je Milijaš za sajt kluba.

"Vojvodina je sa druge strane odigrala odličnu utakmicu, u čemu smo im dosta i mi sami pomogli. Svi smo nezadovoljni načinom na koji smo odigrali", kazao je kapiten crveno-belih.

On je posebno istakao dobre kontranapade Novosađana.

"Vojvodina ima odličan kontranapad, a mi u tim situacijama nismo reagovali kako treba, loše smo se branili. Takođe, imali smo dosta prekida i kornera iz kojih nismo uspeli da stvorimo priliku ili postignemo gol", naveo je Milijaš.

"Kasno smo se, da tako kažem vratili u meč, postigli smo gol u 73. minutu, nakon toga pogodili stativu. Da je lopta ušla u gol, možda bismo uspeli da uradimo nešto više. Opšta ocena je da smo svi bili loši na terenu", dodao je Milijaš.

Zvezda i Vojvodina će predstojećeg vikenda odigrati još jednu utakmicu, ovog puta u 15. kolu Super lige Srbije.

"Za dva dana igramo novi susret sa Vojvodinom, tako da moramo što pre da zaboravimo Kup, da se koncentrišemo na prvenstvo, pobedimo utakmicu i nastavimo trku za šampionsku titulu", rekao je Milijaš.

Beta

Pogledajte još