Revija frizura

U prelepom ambijentu luksuzne vile “Belvedere” u Zemunu, održana je modna revija “Koton”, kao i revija punđi i frizura osam beogradskih salona. Kao specijalno iznenađenje pojavio se poznati estradni frizer Aleksandar Kapriš sa svojim atraktivnim gošćamatima, pevačicama Elektrom i Tinom.

Svoje modele glamuroznih večernjih punđi, ali i promociju svoje nove knjige, u kojoj opisuje korak po korak pravljenja frizura predstavila je Ruskinja Valentina Prostran. Ona nam je otkrila tajnu svog dolaska u Beograd, gde se zaljubila i udala, ali i letnje predloge za mlade dame koje vode računa o svojoj kosi. 

- Radim visoku modu punđi, duge podignute kose, to je inače jako prepoznatljivo za nas Ruse. Svaka punđa nosi ime osobe kojoj pravim. Izdala sam i profesionalnu knigu za sve buduće frizere, u kojoj mogu da nauče kako se sve pravi do najsitnijih detalja. Spremam i frizere za takmičenja, koji postižu velike uspehe, što mi je izuzretno drago. Mušterijama preporučujem da se ne farbaju pre odlaska na more, jer sunce gori najviše farbanu kosu. Kosu negujte čičkovim uljem, koje jako dobro deluje u dodiru sa morskom vodom. 

Iako su rojevi komaraca napadali goste, koji su nespremni i bez autana došli u Gornji grad, niko nije propustio da sazna nešto više o bezbolnom i trajnom presađivanju kose i to za samo jedan dan.

Nakon revije, gosti su se hladili pored bazena uz energetska pića i muziku koju je puštao DJ Lugi. 

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još