MRAČNE TAJNE SLAVNOG PARA: Šta krije maska sreće?

Ona je izjavila ove nedelje da ju je Džej Zi zasipao šampanjcem i flertovao s njom dok su bili u noćnom životu u Antverpenu prošlog meseca.

- Ja sam bila sa drugaricama, a on nam je poslao piće - rekla je Klaudija, i dodala: - Rekao mi je ‘putovao sam po celom svetu, ali devojke u Antverpenu su najlepše.-

Vanbračno dete
Pre tri godine kružile su glasine da je porno-zvezda Jasmin Kašmir zatrudnela s reperom, ali je to kasnije demantovala na Tviteru. Međutim, njegovi prijatelji su otkrili da joj je Džej Zi kupio kuću od 2,5 miliona dolara kako bi ćutala.

Još jedno vanbračno dete
Bijonsin otac Metju Nouls ima vanbračno dete s ljubavnicom Aleksandrom Rajt. Iako je dokazano da je on biološki otac, njih dvoje se još sude zbog alimentacije.

Dala ocu otkaz
Bijonse je 2011. godine otpustila svog oca Metju Nulsa koji je imao funkciju njenog menadžera.

Kružile su glasine da je Bijonsin otac morao da ide na lečenje od bolesti zavisnosti, iako je ona govorila da je razlog razilaženje u kreativnim pitanjima.

Zavisnost od alkohola i seks afere
Metju Nuls je priznao je da je zavisnik od alkohola, droge i seksa i da je imao nekoliko afera dok je bio u braku s njenom majkom Tinom.

Treće vanbračno dete?
Godine 2004. se pričalo da je Džej Zi napravio dete Fri, popularnoj voditeljki muzičke emisije “106&park”. Oboje su negirali da postoji bilo kakva veza između njih.

Izbo nožem producenta

Džej Zi je 2001. godine priznao da je izbo nožem muzičkog producenta Lensa Riveru u noćnom klubu. Uspešno je završio trogodišnju uslovnu kaznu.

Pucao na brata
Reper je takođe priznao da je pucao na rođenog brata koji je bio narkoman kad je imao samo 12 godina, i da je odrastao u Bruklinu u socijalnom stanu.

Njegov brat je preživeo pucnjavu i odbio da podnese tužbu protiv Džej Zija.

Prodavao kokain
Džej Zi je izjavio da ga je prodaja kokaina na ulicama 80-ih naučila “kako da se snalazi s parama”.

Blic

Pogledajte još