Rašović: Moraćemo mnogo više da se koncentrišemo

"Očekuje nas veoma važna utakmica, poslednja u ovoj godini. Znamo da nije bilo dobro protiv Spartaka u Kupu, želeli smo mnogo više, ali nismo uspeli da ostvarimo te želje. Ostalo nam je prvenstvo i moramo da uđemo drugačije u tu utakmicu, da budemo koncentrisaniji", rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana.

Partizan je lider na prvenstvenoj tabeli sa 30 bodova, dok je Čukarički šesti sa osam manje.

"Čukarički je najveće iznenađenje u ligi, to je ekipa koja konstantno dobro igra. Veliki su takmičari i motivisani na svakoj utakmici, imaju zdrav klub iza sebe i ne očekuje nas nimalo lak posao. Agresivna su ekipa koja zna šta hoće", kazao je Rašović.

Crno-beli protiv Čukaričkog neće moći da računaju na povređenog Erika Đemba-Đembu, kao i na od ranije povređene Nemanju Kojića, Andriju Živkovića i Nikolu Gulana.

Rašović je rekao da je bio u pravu kada je rekao da će utakmica sa Spartakom u Kupu biti drugačija u odnosu na prvenstvenu, koju su te dve ekipe odigrale prošlog vikenda.

"Nismo dobro počeli utakmicu i kada se to desi onda već u 15. Minute gubiš 2:0. Ne mislim da je u pitanju strah, već da nije bila dobra psihološka priprema igrača. Sigurno je da nas je poremetila i ta prva utakmica sa njima, koju smo odigrali dobro. Pokušavao sam da utičem na igrače, jer je Spartak dobra domaća ekipa. Nažalost, bio sam u pravu da će druga utakmica biti drugačija", kazao je on.

Rašović je rekao da nije momenat da se ocenjuje učinak Partizana u jesenjem delu sezone.

"Nije momenat da dajemo bilo kakve ocene. Da se završi utakmica sa Čukaričkim pa će biti vremena za to", naveo je Rašović.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana igraće se u subotu od 15.00 na Banovom Brdu.

Beta

Pogledajte još