Snovi o modi: Cipele znače ranjivost, a torbice vaš identitet

Izgubljene cipele su znak ranjivosti
"Snovi o cipelama, torbicama i šopingu sve su češći"
, tvrdi britanski stručnjak za snove Lauri Lovenberg u knjizi "Samo sanjaj: Otključaj svoj snove i promeni život". To samo potvrđuje da moda, osim javom upravlja i našom podsvesti. Cipele u snovima tako označavaju sigurnost, pa ako sanjate da ste izgubili potpetice to bi mogao da bude znak ranjivosti. Ako pak suvereno vladate platformama, to znači da imate jasan stav u životu i čvrsto stojite s nogama na zemlji.

Izgubljena torbica simbolizuje krizu identiteta
U torbicama se drži novac, lični dokumenti i kreditne kartice pa ovaj omiljeni ženski modni dodatak u snovima predstavlja nečiji identitet i vrednost. Ukradena ili izgubljena torbica ukazuje na krizu identiteta, osećaj manje vrednosti i nedostatak poštovanja. Nošenje luksuzne torbice znači da ste sigurni u sebe i to ponosno pokazujete drugima.

Minđuše su znak da ne želite da slušate šta drugi govore
Sanjati minđuše nema modno značenje, već označava sposobnost slušanja drugih, tj. koliko ste dobri u ovoj cenjenoj veštini. Izgubiti minđušu predstavlja znak da ne želite da saslušate nečije viđenje situacije ili ne čujete ono što vam drugi govore.

Sunčane naočare skrivaju pravu istinu
Nošenje naočara u snu znak je da ne vidite pravu istinu ili da ne želite da je priznate zato što se ne uklapa u vašu viziju.

Donje rublje ukazuje na nesigurnost
Sanjati sebe u donjem rublju nije dobar znak. Razgolićeno telo i manjak odeće označavaju nesigurnost na svim životnim poljima, a posebno na emotivnom planu. Ono predstavlja i strah od osuđivanja zbog fizičkih mana ili nedostataka.

Psihodelični natpisi otkrivaju sigurnost u sopstveni modni stil
Natpisi, prugice i tačkice u snovima ukazuju na doslednost, a ako ih nosite samo jasno pokazujete koliko ste sigurni u svoji modni stil i način na koji se izražavate. I dok su natpisi na odeći pozitivni, mrlje simbolizuju osećaj krivice, a baš kao i u stvarnom životu ukazuju na nered koji bi trebalo da se počisti ili sredi.

Šoping je simbol neograničenih mogućnosti
Sanjati kupovinu ili šopingovati u snovima ima isto pozitivno značenje kao i u budnom stanju. Takva vrsta snova ukazuje da su vaše mogućnosti neograničene, bilo da je reč o ljubavi ili karijeri. Na vama je da ih istražite i odlučite u kom smeru će krenuti. Međutim, ako u snu nosite pocepanu odeću to je simbol tuge, stresa i žalosti.

Izvor: 24sata.hr , Foto: Morguefile

Pogledajte još