Uhvatila dečka u preljubi preko radija

"Govorio mi je da je to internet bankarstvo, da mu banka šalje neka obaveštenja", rekla je Sandra i dodala kako mu nije poverovala.

Kad joj se ukazala prilika, pregledala je Markov telefon i videla da mu sumnjive poruku stižu s broja koji je umemorisao kao Vulkanizer. Sandra je nazvala taj broj.

"Javila mi se ženska osoba. Mislim, nikada nisam čula za ženskog vulkanizera, to mi je bilo malo neverovatno", rekla je Sandra i dodala da je žena sa druge strane žice odmah spustila slušalicu.

S radija su nazvali nevernog Marka. Pozvala je jedna od voditeljki koja se predstavila kao Vesna iz cvećare "Rosas Amarillas" i ponudila mu besplatnu dostavu cveća na koju god adresu on želi.

"Bilo bi dobro da buket pošalje meni. Mislim, za njega bi bilo najbolje da ga pošalje meni", rekla je Sandra.

Marko je ipak rekao da želi da se buket žutih ruža dostavi na adresu izvesne Andree i ostavio je vrlo zanimljivu poruku.

"Na kartici možete da napišete 'Budi strpljiva'", rekao je Marko, a nakon toga se u razgovor uključila i njegova devojka Sandra.

"Šta glumiš ti?! Ko je Andrea? Reci mi, ko je Andrea? Ti si neki ljubavnik? Sulejman? Zabiću ti u usta to cveće"
, urlala je Sandra koja je dečka uhvatila u prevari.

Marka je mučilo samo to što je Sandra nekome koga on ne poznaje dala njegov broj. Mislio je da je sve to neko zezanje.

"Ma kakva zezalica. Nemoj kući da mi se pojavljuješ jer... bolje ti je da ne dolaziš kući", vikala je i dalje Sandra dok je preljubnik Marko spustio slušalicu. Pogađate, nakon ovoga, oni su raskinuli.

Izvor: 24 sata , Foto: Morguefile

Pogledajte još