Silovao rođaku i držao je kao robinju u prikolici kamiona

Devojka je oslobođena tek prošle nedelje, kada je policajac na kontrolnoj rampi u Minesoti shvatio da je na Floridi izdat nalog za Vafedasovo hapšenje. Ona je tom prilikom oslobođena iz Vafedasovog kamiona i imala je veliku modricu na oku kao i brojne druge povrede.

"U nedostaku boljeg izraza, može se reći da ju je držao kao roba"
, izjavio je za "Asošijejted pres" okružni javni tužilac Brajan Melton, kome je ova slučaj poveren.

Devojka je ispričala da je Vafedasa, koji joj je dalji rođak, upoznala u maju ove godine i da je najpre mislila da mu je potreban neko ko će mu pomagati u njegovom prevozničkom poslu.
Saradnja se, međutim, brzo pretvorila u ropstvo i zlostavljanje i Vafedas ju je mesecima držao zarobljenu u kamionu.

Nije joj dozvoljavao da izađe ni da bi otišla u WC, zanatskom brusilicom joj je "popravio" zube jer mu se nije sviđao njihov izgled, svakih nekoliko dana ju je silovao, a ako bi pokušala da uspostavi kontakt očima sa bilo kim na mestima na kojma su se zaustavljali, dobijala je batine. Tokom čitavog perioda zatočeništva samo pet ili šest puta joj je dopustio da se istušira.

Žrtva je takođe ispričala i da je Vafedas bio opsednut vampirima, zbog čega je i svoje prevozničko preduzeće nazvao "Sumrak saga ekspres kamioni", a dva od svojih veštačkih zuba naoštrio je tako da izgledaju kao vampirski očnjaci.

Nakon hapšenja, Vafedas je optužen za kidnapovanje, protivpravno lišavanje slobode i nasilje u porodici i određena mu je kaucija od milion dolara.

Izvor: Alo , Foto: Morguefile

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.