Worlwide Photo Walk

Prvi put, prošle godine, Scott Kelby, organizovao je foto šetnju u mnogim svetskim gradovima sa idejom da promoviše fotografije iz svih krajeva sveta, slikane rukom ljubitelja fotografije, fotografa amatera i profesionalaca.

Učestvovalo je 236 gradova iz 47 zemalja, 8.324 fotografa napravilo je 1,017,125 fotografija. U ovom trenutku broj prijavljenih gradova je preko 800. Očekuje se da će ovogodišnje, više nego trostruko, nadmašiti proslogodišnje okupljanje.

18. Jula 2009. Beograđani će se pridružiti ovoj manifestaciji, uz druženje, zabavu, razmenu iskustva. Ako volite fotografiju, posedujete foto aparat, pridružite nam se, budite i Vi deo svetske fotografije.

Svi fotografi, učesnici Photo Walk-a, moći će da sa svojim izabranim fotografijama, napravaljenim tog dana, na ulicama Beograda, učestvuju u izboru za najbolju fotografiju Beograda.

Autor najbolje fotografije, dobija knjigu Scott-a Kelby-a, The Digital Photography Book Vol. 3 i automatski ulazi u veliko svetsko finale u kojem će Scott Kelby, izabrati najbolju fotografiju učesnika iz svih krajeva sveta. Glavna nagrada je vredan poklon paket od sponzora. Detaljani prikaz nagrada pogledajte ovde.

Maksimalan broj učesnika je 50. Svi zaintersovani da učestvuju treba da se prijave ovde.

Okupicemo se u 9 časova na platou ispred Skuprstine grada i krenuti ulicama Beograda u pravcu Kalemegdana.

Izvor:WPW 
17. jul

Pogledajte još