Rašović: Nismo slučajno na prvom mestu!

"Čestitam igračima titulu jesenjeg prvaka, zaslužili su je, pokazali smo da nismo slučajno tu gde jesmo. Napravili smo veliku stvar za klub", rekao je Rašović novinarima na Banovom brdu.

Partizan je u gostima pobedio Čukarički sa 1:0 u 15. kolu Super lige i tako obezbedio prvo mesto na kraju jesenjeg dela sezone.

"Utakmica sa Čukaričkim je za nas bila u teškom moment jer smo ispali iz kupa, ali sam znao da će moji momci to odraditi kako treba", kazao je Rašović.

Trener crno-belih je istakao da će sa veoma malo pažnje ispratiti duel Zvezde i Vojvodine.

"Ispratićemo tu utakmicu, ali sa veoma malo pažnje. Mi smo sami odlučivali o svojoj sudbini i pobedom smo to dobro uradili", rekao je Rašović.

Igrači će Partizana trenirati još sledeće nedelje posle čega će biti na odmoru do početka priprema za prolećni deo sezone.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da bi protiv Partizana bilo mnogo lakše da je Slavoljub Srnić dao gol u prvom poluvremenu iz odlične prilike.

"Dobro smo igrali, dali sve od sebe. Imali smo veliku šansu preko Srnića i bilo bi nam mnogo lakše da smo tada dali gol, ali to je fudbal. Bićemo mnogo iskusniji u drugom delu sezone", kazao je Milojević.

Trener Čukaričkog je čestitao prvo mesto na polu sezoni, ali je rekao da se tokom jeseni više govorilo o nefudbalskim stvarima nego o fudbalskim.

"Cela pričao oko samog fudbala ne donosi dobro samom fudbalu. Svaka utakmica je život i smrt i stalno se stvara neka frka kada se igra protiv Partizana, Zvezde ili Vojvodine. Pravimo takmičenje koje nam ne donosi ništa dobro, na primer crno-beli sa ovim mladim timom u Evropi nema šta da traži", rekao je Milojević.

Partizan posle 15. kola ima 33 boda, dok je Čukarički sedmi sa 22.

Beta

Pogledajte još